• profili resmen bir girdap. içine çektikçe çekiyor saatlerdir çıkamadım ve anlamlandırmaya çalışıyorum ama kesinlikle olmuyor. hani bi de baktım baya fake mi acaba diye ama yok. ciddi ciddi çocuğu torunu falan var. ne yapmaya çalıştığını da anlamadım. bi dinden bahsediyor ben çok dindarım işte şöyle böyle. 100 fatiha okuyup gönderiyorlar artık nereye gidiyorsa. bi diyor ki kıyameti durdurdum. teyze şimdi sen napıyosun ya. misyonun ne önce bunu bi açıklığa kavuşturman lazım. peygamber mi melek mi öyle bişey misin yoksa direkt tanrı mısın. bi karar ver. böyle her şey olmaya çalışma yıpranırsın. yorum yapanlara da baktım hep kraliçem kraliçem diye. hepsinin ailesi çoluğu çocuğu var. gayet işli güçlü insanlar. gerçi emekli olabilirler. onların da bu olayda bi görevi var ama bakalım. şu an pasifler sanırım. ilerde anlarız ne olduğunu hele bi kıyamet durulsun vega kralı kraliçesi diğerleriyle birleşsin de çıkar kokusu nasılsa.
  • troll ise inanılmaz iş. yok gerçekten teyze inanarak yazıyorsa daha inanılmaz. tüm bunların dışında söyledikleri gerçekse daha da inanılmaz. hahah evren bazen mükemmel bir yer
  • çok güzel delirmiş vallahi eğer gerçekse. müridi falan olur, para kazanır. biz ne yapıyoruz? kuru kuru depresyona giriyoruz. fakirlerin böyle delirmesi gerekiyor. depresyon zengin hastalığı.
  • tanrıdır.
  • dort buyuk melegin dna’sini icinde bulundurdugunu iddia eden kralice. yalniz kral artur ve kralice eliza’nin olayi ne anlamis degilim.
  • bu kadın benim tam fringe izlediğim döneme denk geldi. o yüzden lan acaba doğru söylüyor olabilir mi diye düşünmeden duramıyorum. kafayı yicem sanırım ben de :(
  • şizofren hastalığının yüze yansımadıgının ispatı olan şahısdır.acil şifalar dilemiyorum insan nasıl mutlu ise öyle yaşasın. bu hanım efendimizde mutlu görünüyor.salı verin tarlaya gitsin.
  • müridi olduğum yüce kişiliktir. kraliçedir. cehennemde bir süre kalıp, yanılmıyorsam bizleri kurtarmak için geri dönmüştür.

    son yazılarında isa ve bir grup meşek ile geldiklerini ama farklı boyutlarda oldukları için herhangi bir bağlantı kuramadıklarından bahsetti.
  • benim teyzem böyle şeylere inanır. bugün de bu "kraliçe"nin bir yazısını paylaşmış. beynim yandı.

    "amerika nibiru ile kuyruk kısmından birleşmeye başladı arkadaşlar. dünya karanlık ikiziyle birleşiyor.üç ay içinde bizde birleşeceğiz ve bilinçlerde birleşecek. tek bir bilinç olacağız.

    nibiru dünyaya yaklaştıkça biz beşinci boyutun etkisine giriyoruz. beşinci boyutu yaşamaya başlıyoruz. .dini uygulamaya başlıyoruz ve hiç günah işlemiyoruz..dünya dördüncü boyuta geçti ve beşinciye yaklaşıyor,çok az kaldı arkadaşlar. elektirikler üç ay kesilecek. başka sorunlarda yaşanacak hazır olun. günah işlmeyi bırakın artık. nibirunun kraliçesi benim ve bir gün karşılaşacağız. çok az kaldı bekleyin...
    jeneratör almayı da unutmayın. haberleşmek sorun olacak radyo ve telsiz bulundurun. az kaldı hazırlanın."

    https://www.facebook.com/…59.100002200558512&type=3
  • kendisiyle zamanında şöyle bir diyaloğum olmuştu:

    deli ali: abla kolay gelsin, bu vega civarında da insan veya benzeri şeyler var mı?
    halime abla: allahın arşı
    deli ali: var yani?

    dediğinden pek bir şey anlamadım ama galiba olduğunu anlatmaya çalışmış. değişik bir insan profili. ara ara beyni yakmak için sosyal medya profili incelenebilir.
hesabın var mı? giriş yap