• turkiye’nin en güvenilir ikinci insani cikti bir ankette. vay bana vahlar bana. ayaklar bas , baslar ayak oldu.

    https://sptnkne.ws/guvw
  • cnn adını taşıyıp türkiye'ye uyarlanmış televizyon kanalında hamaset yapan kadın. ayrıca 4 ocak 2018 tarihinde yapılan gece görüşü programında abdulkadir selvi'ye gereksiz yalamalık yaptığını düşünüyorum. abdulkadir selvi'ye yalamalık yapmasının iki sebebi olabilir; bir, artık iktidar yalakalığını o kadar ileriye götürmüştür ki iktidar tarafında kim varsa yalamaya başlamıştır. iki, abdulkadir selvi'yle sevişmiş olabilir.

    ben sevişmiş olma ihtimallerini daha ciddi buluyorum. kurduğu cümleler, esprilere aptal da olsa gülmeler ve bakarken eğilip yön değiştirmeler hep bir yakınlaşmanın işareti. programa "abdulkadir sen de az değilsin" tandanslı başlayıp, bitmeye yakın "evet abdulkadir bey, çok sağ olun, çok kibarsınız" şekline geldi. abdulkadir selvi'yi tanımasam neyse ama bir şeyler olmuş çok belli.

    sayın hande fırat bir daha program yaparken gönül ve cinsel ilişkiye girmedikleriyle yapmaya özen gösterirse izleyici olarak daha mutlu olacağım, zira yıvış yıvış, yılışık ve gayri ciddi program izlemek istesem başka bir şey izlerim.
  • (bkz: avam)
  • iddialara göre şirin payzının cnn'den -geçici olarak- şutlanmasında rolü olabilirmiş. iddialar diyorum tele 1'de ayşenur arslanın programında dinlendirildi. bu olmadan da kendisini gazeteci olarak değil, sıvacı, yıkayıcı olarak biliyordum şimdi bir de bu kanıtlanırsa iftiracı sıfatı da eklenecek.

    edit : isim düzeltmesi
  • şirin payzın'ı kovdurma gayreti sergilediği iddia edilen kişi. kaynak
  • bakın bu kadın hırsı için her yalana, riyaya başvurabilir. 15 temmuz sürecindeki gayreti, evliliği, çalıştığı kurumdaki yükselişi... sizce bunlar başarılı, araştıran, sorgulayan bir gazeteci olmasından mı yoksa ülkenin bulunduğu bu zor bu antidemokratik ortamdan nemalanmasından mı? köşeye sıkıştırılmış bir medya patronu ve bu durumda meslektaşını işinden edebilecek bir kötülük. kısacası böyle kadınlardan korkarım. hırsı uğruna, unvan, para uğruna her şeyi yaparlar.
  • allah böylesi basari hirsindan gözü dönmüs kadinlardan hepimizi korusun. yükselmek icin yapymayacagi sey olmayan birisine benziyor günahi boynuna.
  • cok agir! grip oldugu icin bugun programa cikmayan haberci!
  • domuza (bkz: hande fırat) teşhisi konulmuş:))
    kaynak:
  • naapmış kendine. kemik gözlük oo zeki gösterir tamam ama saclar ne oyle. hahahaha antipatik kadin kensini duayen saniyor hala.
hesabın var mı? giriş yap