• yazarların düzenli içerik yazarak gelir elde edebildikleri, firmaların ise ihtiyaçlarına göre içerik satın alabildiği servis.
  • tamamen reklam amaçlı metinler yazdırılmaya çalışılan yer düzgün anlamlı metin dahi yazamıyorsunuz. en fazla verecekleri 20 lira için uğraşmaya mecbur kalmadıkça değmez.
  • şuanda burada çalışan varsa nasıl bir çalışma deneyimi yaşıyor merak ettiğim mecra.
  • düşük ücretlerle yazar emeği sömürüsü yapan içerik üretim ajanslarından biri.

    kendileri bu girdim üzerine saygılı bir e-ileti gönderdi ve maliyetlerden bahsettiler. düzgün üslupları için bunu da eklemek istedim. sonuç olarak, ödenen ücretler diğer platformlarda olduğu gibi burada da çok düşük.

    5 yıldan uzun bir süredir yarı zamanlı içerik yazarlığı yapıyorum. özellikle düzenli olarak, bol sayıda kategori içerikleri veya ürün açıklamaları yazdırmak istiyorsanız buradan ya da mehmetozturkmehmetozturk1990@gmail.com e-posta adresimden bana brief ve örnek içerik göndermenizi, nasıl içerikler istediğinizi anlatmanızı rica ederim. bunun sonucunda göndereceğim fiyat teklifimi uygun bulursanız örnek içerik yazıp onda da onayınızı aldıktan sonra düzenli şekilde üretim gerçekleştirebilirim.

    yazar emeğini sömürüp yazara üç kuruş veren ortamlardansa doğrudan yazarlarla iletişimde olmak daha mantıklı ve hakkaniyetli.
  • tek işleri içerik. bu alanda da çok iyiler.

    özgün içerikler yazıyorlar ve işlerini de belli ki keyifle yapıyorlar. öyle revizesiz geleni geçireyim gibi bir prensipleri yok, yazarları eğitmeyi de görev edinmişler.

    işini severek yapan çalışkan ve yazarlarına karşı zarif bir içerik sitesi.
hesabın var mı? giriş yap