• dünyada bir pandemi var, hepimiz bunu konuşuyoruz, her gün binlerce insan boğularak ölüyor. bir çoğumuz bu tehlikeye rağmen arkamızda duran bir devlet olmadığı için sabah kalkıp işe gitmeye devam ediyor, gidememek daha kötü çünkü, 5 parasız işten atılmak borç içinde belki de çok daha kötü.

    almanya açıkladı paketini, kanada açıkladı, italya, fransa, battı batacak dediğimiz ispanya bile neler açıkladı

    bize açıklanan malumunuz, çalışmazsanız geberin çalışırsanız da geberin demenin kibarcası, ama müjde! yarın kanal istanbul ihalesi yapılıyor! sessiz sedasız kimseye danışmadan çünkü bu ülke bizim değil onun babasının ülkesi. insanlar canıyla uğraşırken küçük hesaplarla ne olsa gündem dolu diyip araya bunu sıkıştırmak... pes

    kaynak: https://www.google.com.tr/…e-yapiliyor-5702943/amp/
  • arkadaşlar kanal istanbul projesinin yaratacağı istihdamı neden düşünmüyorsunuz? bu ihale yapılmalı, işten çıkartılan insanlara da orada iş verilmeli.

    bu sayede hem insanımız aç kalmaz, hem de 12 yıl içerisinde kendini amorti edecek bu harika proje hayata geçirilir. devir durgunluk devri değil, eğer rolantiye alırsak bayır aşağı yuvarlanmamiz işten bile değil.
  • inşaat sektörünün sürdürülebilir olmadığını ne zaman öğreneceksiniz, hadi bunu da geçtim böyle tartışmalı ve toplumun büyük bir kısmı tarafından kabul görmemiş bi konunun karantina günlerinde hayata geçirilmeye başlanması? bu kadar da olmaz ama ya, insanlar bu kadar da salak yerine konulamaz
hesabın var mı? giriş yap