• sonicblue firmasının rio'suna riovolt (bkz: riovolt) urunlerini tasarlayan ve ureten firma. imp-100 ve imp-250 isimli urunleri sadece kore'de iriver ismiyle satılmaktadır. amerika ve dunyanın diger ulkelerinde bu urunler rio markalı riovolt sp-100 ve sp-250 olarak satılmaktadır.

    ayrıca bu firmanın imp-150 (chrome x) ve imp-350 (slim x) isimli iki yeni urunu bulunmaktadır. ozellikle slim x bir harikadır. dunyanın en estetik ve en ince cd player'ıdır. iriver da, bu urunleri rio'ya vermek yerine kendisi pazarlamaya karar vermistir. amerika'ya bir sube acmıstır, yakında avrupa'ya acılacaktır.
  • firmanın çıkartmış olduğu imp-350 modeli sony'nin çıkartmış olduğu d-cj01 modeli ile doğrusunu söylemek gerekirse taşşak geçmektedir..
    ayrıntılar şuradır.. http://www.iriver.com/…uct/prpa_product.asp?pidx=25
  • bahsi gecen 150 350 vs ler discman formunda tasinabilir mp3 olarak itibar edilmelidir. mp3 e ek olarak bircok formati desteklemektedir. ayrica mesela winamp de hazirladiginiz playlistlerinizi yukleyebilirsiniz ki boylece bir cd de bulunabilecek max 600-700 dk muzik icinde arama tarama islemleri oldukca kolaylasmaktadir ve birbirinden farkli istediginiz sayida playlistiniz olabilir. slimx 350 nin basarisindan sonra son olarak 400 modelini piyasaya surduler. slimx 350 nin tek eksik yani diyebilecegim renk cesitsizligi (sadece gumus) ni giderip ustune biraz daha hos bir gorunum ve biraz daha buyuk lcd ekran ekleyerek kusursuzlasma yolunda buyuk adim attilar. okudugum hemen her review da ovgu ile bahsedilmistir. turkiye de sadece 150 modeli satiliyor. avrupada cok pahali amerika da fiyatlar cazip. birini bulursaniz getirtin derim. zira benimki si christmas ta geliyor. yasasin...
  • ayrıca ifp-190t kodu ile de muhteşem bir çakmak boyutlu, 256 mb flash hafızalı, usb bağlantılı, 4 satır lcd ekranlı, radyolu ve ses kaydetmek için built-in mic. li bir alet üretmiş süper firma... bestbuy.com satış fiyatı 200 dolar...
  • slim xiçin bir arkadaşımın degimiyle remote kontrolden sadece divx film seyredemiyorsunuz. snake oyunu falan mevcut. kullanımı cok kolay ve komplike bi alet bilgisayar kadar kolay arabirimler içeriyor. şiddetle tavsiye.
  • yeni çıkan müzik formatlarını tanıyabilme özelliği* var. *
  • urunlerini maximum esneklikte yapmaya gayret eden klasik uzak dogu firmasi. ucuz fiyata maksimum ozellik.

    bu adamlar varken mp3 player konusunda sony ve philips'e para baglamaya gercekten ama gercekten gerek yok.
  • ipoda en iyi alternatifi taze piyasaya sunan firma. ihp-120 modeli 20 gigalık kapasitesinin yanı sıra, ipodda olmayan ses kayıt ve radyo özelliklerini de içeriyor. pil süresi de ipodun tam iki katı.
  • ihp serisi hard drive-jukebox şeklinde olanlardır.. ipod-pc sevişmezliğinden ve apple'ın teknik servis mırın-kırınlığından haberim olduğu zaman peşine düştüğüm 20 gb'lık bir modeli, elime geçtiği anda ipod'u mipod'u unutturup kendine aşık etmiştir. ipod'un bundan üstün olabildiği tek nokta arabirimi sanırım. ufacık bir kusuru da menülerdeki ingilizcenin nedense biraz kırık dökük olması, olsun belki gelecek bir zamanda düzeltilir de, güncellenmiş bir firmware ile icabına bakılır, oh ne güzel yarabbi..
  • ayrıca mp3 çaların içinden çıkan iriver - catch the digital flow diye bir ufak reklam-80ler güzeli şarkı var ki daha aleti "neymiş bu şimdi" diye kurcalarken rastlayınca insan kahkahalarla gülmekten kendini alamıyor, öyle bir şey.
hesabın var mı? giriş yap