• kadin hep emin olmak ister,kanit bekler,beyin yapilarinin farkli olmasi sebebiyle de daha detayli dusunup plan yapabilir,kadin olmanin guzelligi
  • bahsedilen "güven testi" sadakatla ilgili olup bu kadar sıkça karşılaşılmaz.

    burada mevzu bahis olan sevginin değil "gücün" tartılmasıdır.

    bunun nedeni de erkeğin kendini sürekli kanıtlamaya çalışması olabilir mi?
  • bir erkeğin bir kadını ne kadar içten sevebileceğini asla öğrenemeyeceksiniz.
  • sürekli yaptığımdır. eşim oldukça kilolu bildiğin fil gibi oldu. evlenmeden önce 1.89 boy 84 kilo olan adam şu an 125 kilo. aygır gibi oldu. boyu da olunca inanılmaz iri kalıyor yanımda.

    rejime başlatamadığım eşimi, sürekli olarak tartı makinesini alıp alıp getirip önüne tartıyorum. geçenlerde toptancı olan dayımın dükkanına gitmiştik. orada bile önüme kantar çıktı eşimi yine tarttım kilo almış:(

    bundan böyle evde sebze yemeği yapacağım, un, şeker, tuz yasak. tarta tarta bir hâl oldum. su aygırıyla yaşamak zor geliyor artık.

    edit: özelden yazıyorlar “tartma olayını yanlış anladın” diye. ay çok utandım ya. doğru diyorlar sanırım.
  • inanmıyorsunuz belki ama erkekler olarak gerçekten tartmadan, düşünmeden, tasarlamadan seviyoruz. elbette düzgün erkeklerden bahsediyorum, bu kümeye girmeyen o kadar çok çomar var ki.

    ama seven kadınlar bile deli gibi hesap yapıyor, deli gibi tartıyor. ya en basitinden doğal yaşamdaki hayvanlar gibi bir eş seçip onu karşılıksız bir ömür sevmek ve hayat arkadaşı olmak bu kadar mı zor ya?
  • erkekleri tatma merakı okumuşum. nasıl tattıklarını düşündüm bi an
  • arz talep dengesi içerisinde değerlendirildiğinde gayet normal bir durumdur.
    sen her kukusu olana envai çeşit şaklabanlıklarla akıla hayale gelmedik şekillerle maymun edersen kendini, o da keyfine göre, istediği şekilde eler, denemeye tabi tutar.
    sende öyle bakarsın canım kardeşim.
  • erkeğin usanıp çekip gitmesiyle sonuçlanır.
  • tarttırmayı becerebilene dört dörtlük terapi;

    _ elinizi boynunuzda kenetleyin

    _ arkanıza geçip kollarınızın üstünden sıkıca kavramasını bekleyin.

    _ patates çuvalı kaldırır gibi ayaklarınızı yerden kesmesinin ardından sizi üç kez silkelemesinin getireceği “kütürrrt” seslerini duyduğunuzda omurlarda rahatlığın keyfine varın.

    _ cüssenizi düşünün ve karesiyle doğru orantılı olarak kendisine teşekkür miktarını belirleyin.
  • sevdiğinizi hissettiremediğinizdendir. benim de böyle bir ilişkim olmuştu, birdenbire acaba artık sevmiyor mu krizleri geçirirdim. sonra bir ilişkim oldu, yanımda değilken bile sevdiğini hissediyorum, seni seviyorum demesine bile gerek yok. kısaca bu ihtiyaç sizin göstermeyi becerememenizdendir. ayrıca bunu göstermenin hediyeye, romantizmle, aşk sözcüklerle alakası yok. ben mesela 2.5 yıl sonra bile eve gülümseyerek ve koşarak girdiğini görerek anlıyorum.
hesabın var mı? giriş yap