• kızların genelde buluşmalara geç gelmesinden dolayı normal olan durumdur.
  • swarm kullanıyodur tek oturması uzun sürmez..
  • farklı nedenlerden dolayı bir başına oturmayı seçmiş olup sahipsiz gibi görülse de, hakkında peşin yargıya varmak için acele edilmemesi gereken erkektir.

    yığınların içinde bunalmış, biraz olsun yalnızlığın tadını çıkartmak istiyor olabilir. bir ilişkisi varsa eğer ve ilişkisi olan bir erkek kafede tek başına oturuyorsa, karşı taraf için yolun sonunun gözüktüğünü söylemek çok da yersiz olmaz.

    belki de gözlem yapıyordur bilinmez ki. insanların taktiği maskelerin fark edilip çıplak gözle görülebileceği yegane yerlerdir, kafeler.

    sebep ne olursa olsun bir derdi vardır ve derman arıyordur. yalnız ve dertli kadınların dikkatine. hemen vurmayın ama bu erkeğe. kim demiş ki, av peşinde diye.

    bir erkek tek başına bir kafede oturunca, kadın avlamak için pusuya yatmış damgası neden yer hiç anlamıyorum. hayat zaten, doğuştan bir sıfır yenik olan erkek için türlü eziyetlerle dolu.

    erkeğin ağladığında zayıf ve güçsüz addedildiği, bekarlığı seçtiğinde erkekliğinden şüphe edildiği, kibar veya nazik olduğunda kirli sıfatların yapıştırıldığı, şiddeti reddedip maçoluğu elinin tersi ile itip piçlik ile arasına mesafe koyduğunda efendi addedilip tercih edilmediği bir coğrafyada ne olur, bu erkeği yargılamak için türlü taklalar atmayın.

    bırakın elleşmeyin nefes alsın. düşün yakasından artık. sırtında kambur olmaktan vazgeçin. boğmayın onu ve kendi haline bırakın ki, kendi içsel yolculuğuna çıkıp belki de, çocukken kaybettiğini sandığı masumiyeti, mutluluğu ve huzuru bilinçaltının dehlizlerinden bulup çıkarsın.
  • tek başına oturan kadın kadar dikkat çekmeyeceği kesindir. yanında güzel kadın olan erkeğe bakarlar bir de yalnız oturan kadına.
  • şu sıralar nedense yapmaktan zevk aldığım aktivite.
  • genelde ben, kahvemi alır otururum bir köşeye. "ne yapıyor lan bu antenler tek başına" diye sorup merak ediyorsanız kendi özelimde cevaplayayım.

    tebdili mekanda ferahlık vardır derler, seviyorum bu aktiviteyi. fonda sevdiğim bir şarkı spotifydan, ekşide takılırım biraz, sonra takip ettiğim film kanallarını izlerim youtube'dan (bobinkafa, geekyapar, filme gitmeden önce). şarj biter yedek pili takarım, 1-2 film sahnesi izler, belgesel tadında tarih videoları izlerim, forumlara bakarım motosikletle ilgili. instagram'da basketbolda olan en iyi blockları izlerim, mükemmel bir şey lan.

    sonra kalkar giderim, 3. pilim olsa devam edebilirim bu yıkık ama keyifli aktiviteye saatlerce. malesef yok. swarm, tinder ve happn yok zaten telefonumda yer de yok.
  • otobanlar üzerindeki kafelerde gördüyseniz sürüşüne 45 dakikalık zorunlu molasını veren bir tır şoförü olabilir.

    gidin bir selam falan verin, baymıştır muhtemelen.
  • herkes telefonlara baktığına göre bi anlamı yok tek veya kalabak olmanın
  • toplumun içinde bulunan sıradan bir insan tipi. hala buna şaşıran var mı? günümüzde insanlar arasındaki rekabet arttıkça bireysellik de artıyor. etrafımda kadın erkek farketmeden yalnız takılan çok fazla insan görüyorum artık. ben de uzun süredir günlerimin çok büyük kısmını yalnız geçiriyorum. daha huzurluyum kesinlikle.
hesabın var mı? giriş yap