• fark deyip benzerlikleri anlatan orospu çocuklarını gözler önüne seren farktır.
  • bariz belli olan farklardır. biri deniz seviyesinde de yapılabilirken, diğeri illa ki deniz seviyesinden yüksekte olmaktadır.
  • biri dağa taşı tırmalar diğeri ağacı mağacı tırtıklar, pek de bir fark yok.
  • kampçılık dağcılığa göre nispeten daha rahattır. eğer güzel bir göl kenarında kafa dinlemek istiyorsanız kamp yaparsınız ancak zoru veya macerayı seviyorsanız dağcılık derim. zaten dağa tırmandıktan sonra genelde kampı mecburen yaparsınız.

    tek başınıza bir kamp kurabilirsiniz ancak dağa tırmanıyorsanız yanınızda en azından bir ekip arkadaşınız olur, dağa tek tırmanmak tehlikelidir. göl kenarındaki kampta rakı balık yapabilirsiniz ama dağda biraz zor. kampçılar genelde suya yakın yerlere kamp yaparlar, suya ulaşma imkânınız vardır ancak dağda stok yaptığınız su haricinde su bulmak için aşağı inmeniz gerekebilir. gününüzün yarısını yiyebilir. dağda güneşin doğuşu veya batışını bulutların üstünde sadece rüzgarın sesi eşliğinde seyredebilirsiniz veya göl kenarında sabah ormanın içinde kahvaltı için güzel bir yürüyüş yapabilirsiniz. dağcılık kampçılığa göre biraz daha ıssızdır. ikisinin de keyfi ayrıdır ancak en belirgin farkları bunlardır denilebilir.
hesabın var mı? giriş yap