• millet mal olmuş aq...
  • 1. reglde kan o kadar kırmızı çıkmaz.
    2. ped değil peçete.

    bu iki öncüle dayanarak diyorum ki hanım kızımız başka bir yerin kanamasını regl olarak yutturmaya çalışıyor.
  • suser arkadaşımız kadın demiş lakin ilgi çekmeye çalışan bir ergenden ibaret bu başlık.

    (bkz: ilgi budalası)
  • +kont dracula bunu beğendi.
  • hitler bu kadar kan dökmedi aga bu nedir diyen arkadaş gece gece beni yarmıştır.

    harbiden de sebebi neydi ki
  • yetti bu kadinlarin cesur kadin tripleri. bir seyleri protesto etmeyi mi bilmiyorsunuz anlamadim. biri arabada benim degil mi vermicem diye sarki uydurur, digeri spor salonunda gelip ulan karin kasli erkek sevemicek miyiz biz be diye igrenc igrenc agizlara bürünür simdi de kanli ped fotolari.

    feminizm adi altinda her boku yiyebileceklerini saniyorlar. bir kadin erkege tecavüz etse ki ingilterede etti gecen sene sanirim. ona bile protesto kılıfı uydurup mesru göstermeye calisirlar.

    ben de üzülüyorum kadinlarin siddet görmesine, tacizlere tecavüzlere ugramasina, toplumda 2. sınıf muamalesi görmelerine. üstelik almanya gibi kadinlarin erkeklerle esit oldugu bir toplumda yasadigim icin farki daha iyi görebiliyorum. peki almanyadaki kadinlar bugünkü esit konuma nasil gelmistir biliyor musunuz sayin türk kadinlari?

    2. dünya savasinda erkeklerle beraber savasarak, otoyollarda beraber kazma kürek vurarak. yani emek vererek. kanli ped fotolariyla, arabada dandik sarki söyleyerek en fazla kendinizi komik duruma düsürürsünüz.

    malesef erkeklerin egemen ve cogunlukla igrenc oldugu bir toplumdayiz. ama yine malesef hakkinizi arama sekliniz yanlis.

    not: sonrasinda bir kac yorum daha gördüm erkeklerin cükleri icin dügün yaptigi yerde bunlari sindirin diye. sünnet denilen olay erkek cocuklara sorulmadan, rizalari olmadan yapiliyor. yani 6-7 hatta 10-11 yasindaki cocuklar bile ebeveynlerinden cüklerinden parca koparilmasini talep etmiyor. anne ve baba karar alip uyguluyor. zaten biraz oturup düsünürseniz anadoluda annelerin erkek cocuklarina daha fazla deger verdigini görürsünüz. toplumun bu erkek egemen yapisina kadinlar da en az erkekler kadar canak tutuyor. degisime önce kendinizden baslayin lütfen.
  • kan beyne gitmiyorsa demek ki...
  • sosyal medya o kadar varoş ve ego tatmin etme yeri oldu ki artık;

    ''sıçarken rahatlıyorum''

    ''kanlı pedim''

    vs... gibi saçma sapan sözde sosyete ve elitlik, aslında gerçek bir varoşluk ve kişilik bozukluğu tanıları bol bol görülüyor.
  • ben kadınım ve kadınlığımla gurur duyuyorum triplerinden bir kare daha. yahu kadınsın regl oluyorsun bravo.müthiş bir başarı. muazzam ya. efsane bence de.

    hadi şimdi gözünü seveyim siktir git. bıktım bu seksist gurur duyma triplerinden.
  • abi ben regl olunca hayattan soğuyorum, kendimden tiksiniyorum siz böyle boş saçma şeylerle uğraşacak taketi nereden buluyorsunuz?
    feministliğinize sıçayım. tabii bu feminist'likse
    bak o ağrıyı düşününce bana bir sinir geldi. gerildim.
hesabın var mı? giriş yap