• misafir umdugunu degil buldugunu yermis
  • 2.5 yıldır bizimle olan kedimiz var.
    evimiz de temizdir, misafirlerimiz de eksik olmaz.
    gaziantepli olduğum için yemeklerimiz şahanedir.*
    sen evinden çıkma boşver misafirlik falan...

    edit:
    kedi neden götünü tencereye sürsün amk?
    bardakları neden dilleyip yalasın?
    nasıl bir hayal gücün var?
    tencere tabağın ortalıkta gezindiği evde yaşıyorsan onu sadece kedi dillemiyordur merak etme...* * *

    edit 2: "hayvan beslenen eve melekler girmezmiş"ciler için de inancım zayıftır bana düşmez ama hz. muhammed de kedileri severmiş ve beslermiş. evde kedi beslemek de caizdir diye biliyorum.

    edit 3: eşim de buradakilerden farklı düşünmüyordu. hayvanlardan korkardı. zar zor ikna ettim. sokakta peşime takılan bir kediyi evimize aldık. başlarda eşim isteksizdi. "mutfağa girer, yemeğe atılır" gibi tereddütleri vardı. 2.5 yıl oldu. şimdi çocuğu gibidir. eşimin hayvan korkusu da kalmadı. hatta hayvanlara bakış açısı değişti. arada barınaklara gider severiz. denk gelirse sokaktakilere mama veririz.

    edit 4: "herkes kedi beslemelidir" denilmiyor. buradaki tepkiler de "nasıl kedi sevmezsin" tarzında değil. başlığı açan şahıs daha yumuşak ifadelerde bulunsaydı entrylerde girilen sıfatlara layık görülmezdi. "kedi besleyenin evi ekseriyetle pis olur" ne demek amk? çevren pismiş ki sana öyle denk gelmiş.
  • yemeğin içinden kedi tüyü çıkması halinde mideni bulandırmayacak kadar midesizsen bir sakınca olmayan eylemdir.
  • restaurantlarda su içtiği bardağın hangi ellere değdiğini bilmeyen yazar beyanıdır. küçük merdiven altı yerler değil, geceliği 1000 usd olan istanbulun en büyük otelinde bile o bardaklar o çatallar nerelere girer çıkar bir bilsen.
  • (bkz: kedi köpek beslenen evde yemek yemem)
    (bkz: aramaya inanmak)

    bildiğim kadarıyla kimse kimseye evinde yemek yemesi için işkence falan yapmıyor. git aç karnını nerede doyuruyorsan doyur. ayrıca önce başlık açmayı öğren, sonra milletin evine, evcil hayvanına bok at.
  • öyle misafir de gelmesin zaten. güzel bir eleme sistemi.
  • benden önce arkadaşımın kedisinin tabağımda ki yemeği yeme durumunda oluşan durum sanırım
    aptal kedi bide tabağı sünnetliyor terbiyesiz
  • valla kusura bakmayın da yemeyen siktirsin gitsin, tok gelsin misafirliğe 3 kedim var, evim 5 insan hayvanının yaşadığı evlerden daha temiz her türlü idda ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap