• aldığınız lastikleri direkt montaj noktasına kargolayabilen firma. lastikler lastikçiye ulaştıktan sonra gidip taktırmak kalıyor ki kargo ücreti de yok. aldığım petlas lastikler piyasa fiyatlarının epey altındaydı, sökme takma işlerini de uygun fiyata yaptırdım.
  • piyasa fiyatının altında sattığı lastikler, birlikte çalıştığı global lojistik şirketi (bkz: ups) ve her ihtiyacınız olduğunda size geri dönüş yapabilen çağrı merkezi personeli ile beni mutlu eden firmadır. ayrıca çok cüz-i bir miktar karşılığında lastik depolama hizmeti de satın alarak lastiklerinizin maksimum 8 ay boyunca depolanmasını da sağlayabilirsiniz.
  • lastik alacaklar için ideal bir yer. siparişi verdiğim gün istediğim lastikçiye kargoladılar. anlaşmalı oldukları lastikçiler normal fiyatlarının altında bir fiyata hizmet de veriyor. önceden internetten almadığıma pişman eden güzel site.
  • lastikleri buradan aldım, biraz şüphelerim vardı ama bir sıkıntı çıkmadı. yardım ekibi de baya ilgili çalışıyor.
  • lastik alırken mutlaka baktığım site. genelde piyasadan az da olsa ucuz oluyor, kargo da ücretsiz. hatta bazı lastiklerde ve incelediğim kadarıyla jantlarda ciddi fark oluyor diğer sitelere göre. şimdiye kadar sorun yasamadık, müşteri hizmetleri de hızlı gayet. bakalım ne kadar böyle devam edecek.
  • aracım için kendilerinden lastik almayı düşündüğüm websitesi. bayilere göre fiyatları gayet iyiye geliyor, lastik üretim yılları için de genellikle son 1 sene olarak bilgi girmişler.

    hadi hayırlısı bakalım.

    edit: lastikleri buradan almadım. yakınımda distribitör bir bayii buldum ve gittim oradan satın aldım. neredeyse burası ile aynı fiyat verdiler, üstelik montaj, balans ve rot check-up'ı da bedavaya gelmiş oldu. sanırım internetten lastik almak henüz daha o kadar da uyguna gelmemiş.
  • ağırlıklı olarak oto lastiği olmak üzere oto aksesuarları ve yedek parçaları satan bir internet sitesi. site üzerinden 4 adet michelin pilot sport 4 lastik siparişi vererek yine kendi tavsiye ettikleri montaj noktası olan anadolu yakasında birlik oto isimli işletmede montaj işlemlerini gerçekleştirdim. öncelikle sipariş verirken lastiklerin 2016 üretim yılı olacaklarını bilerek sipariş verdim ancak gelen lastikleri incelediğimde bir tanesinin 2015 yılı(49. hafta) üretimi olduğunu gördüm. bu çok büyük bir problem olmasa da bir şekilde bana bunun bildirilmesini beklerdim, sonuç olarak siteye olan güvenimi kesinlikle sarsan bir durum oldu.

    bir diğer konu da tavsiye edilen montaj noktası olarak önerdikleri yerin çok düşük kalitede hizmet veriyor olmasıydı. özellikle bulunduğu konum kabus gibi, iş çıkışı 6:30-7 gibi gittiğimde benzerine herhalde hindistan, pakistan gibi ülkelerde rastlanan enteresan bir trafik keşmekeşinin orta noktasında buldum lastikçiyi. asıl yetkili orada olmadığı için dombili bir ergen karşıladı beni, hali tavrı falan rahatsız ediciydi. zaten hiç sevmem arabamın anahtarını başkalarına vermeyi ama öküz gibi "anehteri alayim" deyince dedim bırak ben çekerim nereye çekilecekse, buna tabi iyice içerledi dombili. daha sonra sahibi olduğunu düşündüğüm kişi geldi, gayet güzel muhabbetimizi ettik tatlıya bağladı işi ama bir yeri tavsiye ediyorsan genel hizmet kalitesine bakacaksın, a'dan z'ye her detayıyla.

    sonuç olarak piyasanın oldukça altında bir fiyata satın almış oldum istediğim lastikleri ancak sağladıkları hizmetten memnun kaldığımı ve gönül rahatlığı ile önerebildiğimi söyleyemem. bu şikayetlerimi aynı şekilde müşteri hizmetlerine aktardım, gelecek olan cevap şekillendirecek aslında kendileri hakkındaki görüşlerimi. bekleyip görelim.
  • piyasa fiyatının 50-60 tl altında michelin crossclimate temin ettiğim site (son bir yılda üretilen). ürünler zamanında kargoya verildi ve gelen lastiklerde herhangi bir probleme rastlamadım. lastik alırken önce buraya bakmakta fayda var.
  • piyasa fiyatinin en az 60-70 lira altinda lassa snoways 4 aldim bu siteden. 2. gun kargoya verildi, 3. gun izmir'den istanbul'a ulasmis oldu.

    lastikleri montaj noktasina kargolatmistim fakat gittigimde biraz konudan alakasiz bir yerle karsilastim. lastikler gelmis nerede bakayim diyorum, adam bana sunlar sunlar olabilir diyor. neyse ki kargo irsaliyeleri lastiklerin uzerinde duruyordu da siparis numarasindan benimkileri bulabildim.
  • aralık ayında almış olduğum ve "son bir yıl içinde üretildi" garantisi verilen lastiklerin 1.5 yıl önce üretildiği ortaya çıktı.

    demek ki böyle minik çakallıklar da yapabiliyorlar. ben anlamam arkadaş. son bir yıl içinde üretildi yazıyorsan, üretim tarihinin geriye dönük 12 ayı kesinlikle geçmemesi lazım.

    normalde "son bir yılda üretildi" yazıyıorsa beklentiniz 6 ay veya 9 ay önce üretildiği şeklinde oluyor, 18 ay önce değil!

    işin gerçeği aralık ayında o lastikleri o fiyata başka bir yerde bulamazdım, ama gene de bu tarz ufak çakallıklar insanı rahatsız ediyor.
hesabın var mı? giriş yap