• duş alındıktan sonra temiz vücuda uygulanması gerekir, yoksa deodorant da kötü kokmaya başlayacaktır.
    (bkz: perspi rock)
  • (bkz: şap)
  • nihayet yurdumda crystal deodorant adı altında piyasaya çıkmış enfes ürün. sprey olsun jel olsun her türlü deodoranta alerjisi olan bünyeme ilaç gibi gelmiştir. gayet de hızlı bir şekilde yolluyorlar.

    https://www.dogaldeodorant.com/
  • hiç beklemediğim kadar etkili. kokusu yok. ter kokusu kesinlikle olmuyor. alerjiydi tahrişti hiçbir şey yapmıyor.

    ıslatıp sürüyorsunuz, o kadar.
  • hiçbir etkisi olmayan bir ürün. keşke olsaydı da kurtulsaydık diğer roll on'lardan ama şahsen ne terlemeye ne de kokuya çözüm olmadı bende.
  • çok beğendiğim bir ürün oldu.. uzun süredir deo roll-on kullanamıyordum, hepsi alerji yapıyordu.. sebamed bile alerji yaptı.. bu ürün mükemmel.
  • gecen sene aldigim dogal tuz minerallerinden yapilma aleovera katkili deodorant , sanirim 2 yil daha yeter. bitmicekmis gibi! super etkili , o sprey ya da rol on deodorantlar birer hicmis meger. hergun dus, gunde 2 kez kullanmaya ragmen gun sonunda koltuk alti illaki parfumle karisik ter kokuyordu. simdi ise cok yorucu tempolu bir iste calismama ragmen koltuk altimda zerre ter kokusu yok. bir ton kimyasal dolu bocek ilaci gibi spreylerle bogusurken almistim. 1 yildir deodoranta para vermiyorum, 35 tl gibi bir rakama yillarca saglikli deodorant , kokusuz . mis!
  • bu mamülü ilk kez 3 sene önce gnc'den aldım , markası naturally fresh olanından , kızlar için pembesi , erkekler için mavisi var ama fark sadece renkten ibaret içerik aynı *

    bu ürünü herkes kullanamıo ya çok gülüyorum , bana diş ipi kullanamayanları hatırlatıo *

    diş ipiyle beraber kombo yapıp yaşam kalitemi iki üç knot arttırmış arkadaşlardır
  • bu ara gnc deki yüzde 40 indirimde , 3 tane kaptım , 2 senelik mamül stoklarımda

    bu arada bu mamülü , duştan hemen sonra koltukaltınızı kurulamadan uygularsanız tam randıman alırsınız ( kristal deo'yu önceden ıslatmanıza gerek yok )

    kullanma talimatlarında kristali suyla ıslatın ve koltukaltınıza uygulayın diyor ama çok iyi bir yöntem olduğunu söyleyemem çünkü burada birinci öncelik koltukaltınızın tertemiz ve henüz bakteri üretmemiş olması ( bakteriler kokunun ana sebebi ), bu da en güzel zamanın duştan sonra olduğuna işaret etmekte , duş alacak vakit yoksa koltukaltınızı kokusuz ve kaliteli bir sabun veya benzeri bir temizleme ürünüyle temizleyip , koltukaltınız ıslakken uygulayabilirsiniz , bu sayede koltukaltınızda tuzdan görünmez bir bariyer oluşmakta ve bakteri üretimi engellenmekte ve dolayısıyla ter kokusu tarih olmakta , mamülün kendisi de kokusuz olduğundan diğer standart roll-on ların içerisindeki zararlı maddeleri maskelemek için kullandıkları parfüm kokusundan da kurtulmuş oluyorsunuz .

    standart roll-on'lardaki aluminyum vs gibi kimyasallar koltukaltı bezlerinizden emilmekte ve bu kimyasallar çok zararlı kimyasallar olmasına rağmen malesef vücudumuzda depolanmakta ve uzun süreli kimyasal roll-0n kullanımı ilerleyen yaşlarda sağlığınızı ciddi şekilde tehdit etmekte ( sürekli marmara denizi midyesi yemek gibi bişey )

    son olarak bu kristal mamülün derdi terlemeyi önlemek değil , kokusuz ve bakterisiz bir şekilde terlemenizi sağlamak ve işin asıl güzel yanı bu bence , çünkü standart roll-on'lar ter bezlerinizi tıkayarak terlemeyi engellediğinden vücudunuzun normal terleme işlevini yerine getirmesini engellemekte ,

    ayrıca standart roll-on'dan kristal deo'ya geçince daha az terlemeye başladığınızı da gözlemleyeceksiniz.
  • aluminum içermediği doğru değildir. bakarsanız, alum taşından elde edilmiştir yazar üzerinde.alum taşı yani aluminum potassium sulfate'ın da deriden emilip emilmediğine dair tartışmalar mevcuttur. kullanırken iki kere düşünmek gerekir.
hesabın var mı? giriş yap