• 1986 yılında ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi’nden mezun oldu. tefenni, köprübaşı, yusufeli ve divriği kaymakamlıkları, içişleri bakanlığı eğitim dairesi başkanlığı şube müdürlüğü, araştırma planlama koordinasyon kurulu başkanlığında daire başkanlığı, mahalli idareler genel müdürlüğü daire başkanlığı, teftiş kurulu başkanlığında mülkiye müfettişliği ve mülkiye başmüfettişliği, personel genel müdürlüğü yaptı. 18 temmuz 2005 tarihli kararname ile amasya valiliğine atanmıştır. evli ve 3 çocuk babasıdır.bürokrattır kendisi.
  • hatay hakkında vatandaşları salak yerine koyan cingöz bürokrat. pek yakındır, geçmiş dönemin eli kanlıları gibi bir bakanlık koltuğu kapar:

    şunu demiş:

    "iddia 4: hatay’daki kamplarda askeri kıyafetli sığınmacıların olduğu…
    açıklama 4: muharip yabancı ordu mensuplarında türkiye’ye iltica edenler hakkında kanun uyarınca sınırdan ilk girişler sırasında tüm şahısların üst ve eşyalarında arama yapılmaktadır. içeriye hiç kimsenin silahla girmesine izin verilmemektedir. parmak izi alınıyor, fotoğrafları çekiliyor. konaklama merkezlerinde yaşayanların askeri kıyafet giymesine izin yok." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21324977.asp

    ama dersini iyi çalışmamış, daha bu hafta gazeteciler şu fotoğrafı çekti hatay'da:

    http://i.ensonhaber.com/…simler/diger/esh2388_8.jpg

    (ara: ar damarı)
  • hadım olduğu söyleniyor.

    (bkz: dovaogedy)
    (bkz: lekesizler)
  • çatıdan düşesice.
  • utanmadan yalan söyleyen eski vali yeni emniyet müdürü. hatay'da valilik yaptığı süre içinde söylediklerinin aksine terör örgütü üyeleri hariç kimse gün yüzü görmemiştir. ışidi, nusrası,el kaidesi hatay'da rahat rahat gezerken abdullah cömertler, ahmet atakanlar hayatını kaybetmiş, hemşehrileri ali ismail'in cenazesinin olduğu gün bile insanlar gaza boğulmuş, onlarca insan yaralanmıştır.
    bu hükümetin emniyet genel müdürü olmak için gerekli bütün vasıflara sahip ama hakkını yemeyelim. akp daha iyisini bulamazdı.
  • efkan ala'nın istifasının ardından merkeze çekilen ve görevi selami altınok'a devreden eski emmiyet genel müdürü.
hesabın var mı? giriş yap