• milletin adamına yakışır bir hareket.

    “ evet. ayhan hanım’ın annesinin evinde görüşüyorlar, ilişkilerini orada yaşıyorlar. yani annesi evde oluyor. bir-iki üç birliktelikten sonra ayhan hanım bunun bir başkasıyla evliyken cereyan etmesini hazmedemiyor. durumu adnan bey’e açıyor “boşanma talep edeceğim” diyor. adnan bey de “sen beceremezsin, ben konuşurum” diyor ve onu kocasından istiyor. “boşa ben alacağım” diyor.” yılmaz karakoyunlu

    http://www.gazetevatan.com/…rtardim--225679-gundem/
  • evli kadın, kocası ve adnan bey (bi de menderesin kendi karısını ilgilendirir tabi) arasındaki bir hikayedir. başbakan olmasını kullanmadı ise, kocayı ve sevgilisini tehdit vs. etmedi ise bize bir şey düşmez.

    edit: çok mesaj alıyorum. adnan menderes kadına şöyle tecavüz etti, kocasının kafasına korumalar şöyle silah dayadı falan gibi bir iddia var mı? yok. kadına ve kocasına yönelik tehdit, zorlama, tecavüz bunlarla ilgili bilgi belge şahitlik varsa beraber kınayalım. yoksa 3 kişi arasındaki hikayede kalanlara bok yemek düşer. sağcı kesim, kesinlikle yaşanan olayı meczup şekilde inkar ediyorsa kendi mallığıdır. ancak adnan menderes ve sevgilisi kocası vs. gibi bu şehirli, bizim güncel solcu laik kesime göre 5 nesil önceden çok daha burjuva kişiler arasındaki gayet sıklıkla yaşanan olayı ayrıntısını bilmeden köylü köylü kınamak da ayrı bir geriliktir. nerede lan sizin çağdaşlık laiklik. kadının rızası adamın başbakan olmasından etkilenmesi ihtimaline ne demeli? buna ihtimal veriyorsan sesini kesmen lazım değil mi?

    alın size bilgi belge şahitlik: "’-kocamla iki gün önce konuştuk. ’adnan menderes’e aşık oldum, beraberliğimizi noktalayalım. ikimiz de medeni insanız, senin de iclal ile yakınlığını biliyorum’dedim. serinkanlılıkla karşıladı. ben dün yeni taşındığım apartmana yerleştim. bu gece de sayın ve büyük aşkımı misafir edeceğim!..”
    kaynak yeniçağ: adnan menderes ayhan aydan suzan sözen aşk üçgeni" link
  • https://jurnalist.com.tr/…erdetay.asp?haberid=12894

    "...adnan bey’in çok enteresan bir yanı var. bence bunu psikologların tahlil etmesinde fayda var. beraber olduğu kadınların kocaları evdeyken bile onları ziyarete gidiyor. düşünsenize ayhan hanım’a “seni kocandan ben boşayacağım” diyor.

    suzan hanım’ın oturduğu belveder apartmanı’na gidip zili çalıyor. suzan hanım, sokakta adnan bey’in arabasını gördüğünde de kocasına “hadi ferit sen arka odaya geç” diyor, o da geçiyor. ferit dediğimiz istanbul emniyet müdürü! sizce bunun tahlil edilmesi gerekmez mi! adam geliyor, evden içeri giriyor, eşi arka odaya gidiyor..."
  • (bkz: #100182261)
  • kesin başbakan olmasını kullanmamıştır aq
  • ooo yine süper fantazi yapmış sağcılar
  • kadının kocası pezevenk değilse katil olmuştır
  • vay arkadas olaya gel.
  • soran olursa ezanı arapça okuttu dersiniz.
  • ne kıymetli kadınlar var yareppim dedirten olay*
hesabın var mı? giriş yap