• çünkü algı yönetimi.

    sol eğilimli kesimin tipik davranış kalıbıdır. kendinden olmayanı tahkir etmek, küçümsemek, karalamak. onlar toplumun algısını değiştirmek için öyle yapıyorlar. he de geç.

    sen burada yazanlara bakma. dünya onların dünyası kadar dar değil. yanlış yapan kendine yapar. gösteriş yapan dindar da olsa dinsiz de olsa kendine.

    ayrıca para güçtür. samimi müslüman olanların zengin olması lazım ki aymaz dinsizlerin hakkından gelebilsinler.
  • zengin olamaz kısmına kesin olarak karşı çıktığım önerme.

    her yerde 4x4 kullanan muhafazakar abla dolu.

    not: 4x4 aldıktan sonra yeterince eğlenmiş de oluyorlardır muhtemelen.
    not2: hem zengin hem eğleniyorlar demek ki
    not3: muhafazkar olmadığım için yavaş düşünüyorum.
  • ülkemizdeki inanç islam 2.0 olduğundan gereksiz duyar. istediğimiz ayetleri next next diye atlıyoruz. söylediklerime karşı çıkanları hafifçe döveceğim.
  • başörtüsünü siyasi malzeme yapanlar başörtüsüyle neler yapmaz ki
  • (bkz: takva)
  • toplum olarak raydan çıkıp bedelini bir kesime yıkmaktır.
    (bkz: #97957818)
  • herkesin insan olup günah işleyebileceğini unutmamak gerekiyor. başörtüsü takan genç kızın da nefsi var minç etek giyen kızında nefsi var. camiye giden gencin de nefsi var diskoya giden gencinde. sadece örnek olma babında başörtülü kız başörtüsünü kullanarak cinselliğini ön plana çıkartmamalı, mini etek giyen kız da mini etek giydiği için kendini çağdaş ilerici zannetmemeli. sorunumuz bu. erkeklere gelince rakı içen kendini atatürkçü zannediyor ulan sende geometri kitabı yazacak kadar atatürkçü olsana.
  • bir insan zengin olabilir ama asla zenginliği ile görgüsüz davranamaz.

    islam dininin mütevaziliği anlatmasına rağmen muaviye bin ebu süfyan gibi dini yaşayanlar şimdiler de kemalistleri eleştirmeye çalışıyorlar.
  • buradaki olay inanç değil de başına taktığı başörtüsüyle kendini toplum içerisinde bir sınıfa ait hissetmesi ya da böyle gösterme çabası olamaz mı? söz konusu çıkarlar ya da değil, doğru ya da yanlış bu kadın/kadınlar ya da insanlar bunu tercih ediyorlar. bu durumda başı açık olup inancını savunan ve eğlenip israf yapan ya da mesela inancım büyük deyip alkol tüketimine katkıda bulunan arkadaşların da lince uğramalarını beklememiz gerekir galiba. sinirlendiğimiz hatta artık delirdiğimiz durumlar için genellemeleri yaparken bizi bu tarz görüntüler için bu şekilde konuşmaya iten duruma da lanet olsun
hesabın var mı? giriş yap