• hayatta anlayamadığım insan tiplerinde başı çeken guruhtur. işletme oğlum, bildiğin eşşeği bağlasan 3 yılda çapla mezun olacağı bölümde neyi çalışıyorsunuz allahın aşkına ya? evet bir mal satılmışsa satılmıştır. sattığımız paradan masrafı çıkartırsak kar kalır. satış fiyatını sattığımız ürünle çarparsak ciroyu buluruz. vay anasını ya.
  • çalışıyorum diye sizi işletiyordur.
    uzmanlık alanı o çünkü napsın çocuk.
  • şimdi ben buraya neler yazarım kitap olur bu ibf bölümleriyle ilgili ama hemen küfür msjları gelmeye başlar o yüzden susuyorum.
  • üniversiteyi bölüm bitirmek amaçlı okumuyor olabilir. akademik olarak ilerlemeyi düşünüyorsa, okuduğu bilimi(evet üniversitede bilim fakültelerinde-iktisadi bilimler, fen, edebiyat, mühendislik, vs.- normalde bilim öğretilir, meslek değil-onun için meslek yüksek okulları var- mesleğini sen seçersin) gerçekten öğrenmek istiyorsa mütemadiyen ders çalışmak zorunda olduğunu biliyor olabilir.

    günümüzdeki üniversite öğrencisinin tek derdinin nasıl olursa olsun bölümü bitirmek olması zaten yeterince acı. bir de bu düşüncedeki insanların aksini düşünenlere karşı tutumunu görmek ayrı bir dert.

    edit : ufak bir ekleme.
hesabın var mı? giriş yap