• internet üzerinden alışveriş yolu ile dolandırıcılık yapan site /şahıs. iş bu entry'nin yazılma sebebi dikkatli olunması , uzak durulması içindir.

    alacağınız ürünün ücretini denizbank adına kayıtlı ayhan sarı isimli birinin ıban'ına göndermeniz ve siparişin aynı gün gönderileceği yazılmış. sitede yazan numarayı arayınca da sizi otomatik yanıtla "başvurunuz alınmıştır, size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır" denilerek bir daha geri dönüş olmuyor. hatta sitede yazan adreste belirtilen bir depo / iş yeri yok(muş). bunu daha sonra öğrendim.

    kaptırdığım meblağ fazla değil ancak bunlar gibi hırsızların yanına kar kalmasın diye polise şikayet ettim , tüketici hakem heyetine başvurdum. bir şey çıkar çıkmaz bilemiyorum ama maksat cezasını bulsunlar, ki dolandırılan belki çok kişi daha vardır. aman ha uzak durun.
  • "-" aracının ben çakmayım diye bağırdığı site
  • bir kaç ay önce buna benzer bir instagram hesabı üzerinden ben de dolandırıldım.

    ben de jack wolfskin marka bir mont sipariş ettim ancak gelen paketten benim siparişimle alakası olmayan bir columbia ceket çıktı, geri gönderip telefon ettim, tamam düzelteceğiz dediler ama gelen giden bir şey olmadı. verilen telefonu tekrar aradığımda ise yukarıdaki arkadaşın yaşadığı durumun bir benzerini yaşadım.

    arkadaşın dediği gibi meblağlar çok yüksek değil, ben bu yüzden peşine düşmeye üşendim ama bu dolandırıcılara bir şekilde müdahale edilmeli artık.
  • piyasa fiyatinin yarisina north face ayakkabi buldum ama indirim sadece nakit oldugunda, bunlar beni kuskulandirdi.. burada arkadaisn yazisini gordum..siteyi es gectim.. arkadasa tesekkurler..
  • piyasada normalde fiyatı 500-600 tl arasında değişen bir north face ayakkabı modelini 242 liraya satan site. linki:

    https://www.thenorthface-tr.com/…28958?search=storm

    dolandırıcı gibi geldi bana.
hesabın var mı? giriş yap