• kendi hayatinda ogrencilikte hic basarili olamamis, baskasinin imkanlarini veya basarilarini gorunce sinirden kuduran karaktersiz insandir efendim.

    son zamanlarda sozlukte (artik eksisozluk mu incisozluk mu cok taninamiyor maalesef) cok fazla sayida gorulen "anti-ogretmen" temali basliklardan usandigim icin yazilmistir.

    ulkemizin en iyi bazi devlet okullarinda okuma sansini elde etmis ve hem ulkemizde hem de dunyanin gelismis ulkelerinde calisma imkani bulmus biri olarak yaziyorum bunlari (ogretmen degilim). bu basliklari acan eblehlerin cogunun aksine okumayi ve hayatta basarili olmayi secen birisi olarak zekamla ve tirnaklarimla kaziya kaziya bulundugum yere geldim. ben ve babam ogretmen lisesi mezunuyuz, esim ogretmen, liseden dolayi arkadaslarimin cogu ogretmen, anlayacaginiz hayatimda cok fazla yakinen tanidigim ogretmen var. beni yetistiren bu kadar insanin meslegine hakaret etmek kendime ve basarima hakaret olacagindan asla aklimdan bile gecirmedim. kotu ogretmenler var yok muydu ? tabii ki vardi da genelleme yapilecegim oranin cok cok altinda idi.

    siz hangi ucuncu sinif okulda okudunuz, hangi surgun yerinin gereksiz ogrencisi oldunuz bilmiyorum, ama bildigim bir sey var o okullarda bile sizin gibi andavallara laf anlatmaya calisan pirlanta gibi ogretmenler var. meslege bok atmadan once kendinizin o elestiriyi yapabilecek bilinc duzeyine sahip olup olmadiginizi iyi irdeleyin.

    meslegin zorluklarini anlatmaya calisip kendimi yormayacagim. isbu entrynin amaci sizi egitmek degil, ne kadar aptal ve karaktersiz oldugunuzu yuzunuze bir kez daha vurmaktir. eminim hayatinizda kiskanmaya cok aliskinsiniz, kiskanmaya devam edin...
hesabın var mı? giriş yap