• "gelsene şöyle bi yanıma... ya bi gel sen... bi saniye bi gelir misin bişey söyliycem" diyerek başlamak istiyorum değerli otuzluk abla. sana otuzluk abla demek bence çok yanlış bi davranış, bence en fazla 26 gösteriyosun. bence popona da takmamalısın, fındık gibi ne güzel. şimdi bak... mesele şu. aslında, yanıma en çok yakıştırdığım sensin. öyle gençlerde gözüm yok. yaşı yaşıma, boyu boyuma, huyu huyuma olan sensin ama sen benim gözümü korkutuyorsun. koluma girmiş olan, hep yanımda gördüğün 22'lik, 23'lük hatunlar, kapris yapmayı, tavır almayı, kıskandırmayı, bizans oyunlarını henüz bilmiyor, biliyor olsa da senin kadar usta değil. senin işin gücün bunları bana uygulamak.

    bak. bana bak. konuşurken yüzüme bakar mısın lütfen? bi tanem rica ediyorum bak. seni kötülemek için söylemiyorum. biliyorum ki senin o küçük, kırılgan yüreğini inciten insanlar oldu, sen de kendini korumak için hayata karşı bu tutumu sergilemek zorunda kaldın, kendini geliştirdin onlara karşı. ama lütfen beni onlardan ayır. ben, senin değerini bilmek, en güzel çağımda, hayatın güzelliklerini seninle yaşamak ve sana yaşatmak istiyorum. hayata aynı pencereden baktığımızı aslında sen de çok iyi biliyorsun. hakettiğin değeri almak için hakettiğim değeri bana ver. yaşanacak çok güzel şeyler var. genç kızlara öğüt vermeyi bırak, yaşayarak her şeyi öğrensinler, benim gibi otuzluk adamlarla değil de kendi yaşıtlarıyla birlikte olsunlar. senin geçtiğin yoldan geçsinler, sen tecrübelerini benimle paylaş.

    bugün çok güzelsin.

    daima senin, inshroudun

    (bkz: otuzluk abilerden genç sözlük kızlarına öğütler)
    (bkz: otuzluk abilerden genç sözlük erkeklerine öğütler)
    (bkz: otuzluk ablalarından genç sözlük kızlarına öğütler)

    not: bu da olmazsa artık bırakıyorum arkadaş ben öğüt işini. zarf at zarf at nereye kadar? direkt "selam ederim" ya da "yanıyorum ulan" yazmak da olmaz, çok ayıp. tahminimce alacağım ayarın haddi hesabı olmayacak ama basıyorum "bakkala git" butonuna. umarım bunu okuduktan sonra yazar bir abimiz gelip götümü kesmez.
  • -yazdıklarımı beğenmediğiniz zaman bana "entrylerin nickinle hep uyumlu", "hayret bişiysin", "doğal trolsün", "delice zeytinisin" * tarzı mesajlar atmayın. şu ölümlü dünyada kalbimi kırmayın. zaten yolun yarısında bir ayağı çukurda insanlarız üzmeyelim bir birimizi. lütfen !
  • bak kardeş. geçmişte havalıydın burnundan kıl aldırmıyodun ama gelmişin otuzuna. yani bitmiş o devirler. eskisi gibi revaç, mevaç hak getire. yolunu beklediğin zenginler de bakmaz artık sana. o yüzden diyom ki bak gel bana çıkalım, gezelim, tozalım, sevişelim. bu saatten sonra benden iyisini bok bulursun. farkındasındır, zaman ne çabuk geçiyor. üniversiteyi bitirdiğin gün dün gibi. bak bugün otuz oldun. demem o ki bak bu işin kırkı da var. şakkadanak gelir o günler. o saatten sonra beni de bulamazsın. ondan sonra iki evi olan bir ihtiyar ya da ordudan emekli birini ara dur. herif mortu çekince emeklisiylen orduevi kartı kalsın diye. gerçi bulsan bile senin şansına herifler kazık mazık çakar, gebermek bilmez ondan sonra ayıkla pirincin taşını. 5 - 10 sene alttan almak ta var. millet çocuğuna ultra prima takarken sen kocana bez bağlamak zorunda kalırsın. gel inat etme diyom. bak sevişmeden uyumayalım.
  • karşılığı otuzluk ablalardan otuzluk abilere öğürtüler olandır.
  • garip bir şekilde eğlen coş * hayatını yaşa theey tey diyen öğütvericilierin neticeyi evlenip evlenmeme meselesine bağladığı öğütlerdir. hani lan çılgınlık falan neticede evlenecekse ne anlamı kaldı öğüdün. 30 lu yaşlardaki aplalarıma da saygıyla selam ederim. * *
  • (bkz: abla sensin)
  • e artık kasmayın.
hesabın var mı? giriş yap