• monitör kırma hadisesinden sonra, son vukuatı canlı yayın yaptığı sırada babasının odaya gelip, ana avrat sövmesi olan arkadaş.

    bu elemanı multiplayer ekibiyle beraber fifa oynadığı zaman da izlemiştim. orada da gol yediklerine partnerine bağırıp, gol kaçırdığında kendini paralıyordu. anlaşılan o ki rol yapmıyorsa çok ciddi ruhsal problemleri var. yoksa bu denli öfkeli ve ota boka bağıran bir insan olmasını gerektirecek bir durum yok ortada. he son olayda babası ağır hakaretlerde bulunmuş. bu da öfkeli kişiliğini babasından aldığını ya da bir ihtimal hep böyle biriyken en sonunda babasını çıldırttığını gösterir.

    işin ilginci bu sorunlu adamı takip eden, onbinler var. herhalde izleyenler de aha ne güzel küfür ediyor, iyi sövüyor harbi, filan diyerekten takip ediyordur. yoksa şu davranışları beğenen varsa onlara da diyecek sözüm yok.
  • oğlum siz kafayı mı yediniz lan? neymiş türkiye'nin tek gerçek iyi streamer'ıymış.

    kimmiş la bu diye az bakayım dedim ne lol oynamayı biliyor, ne muhabbeti güzel. 15 yaşındaki çocukları eğlendirerek hayatını kazanan itici bir elemandan başka birşey değil oğlum bu eleman.

    neyin kafasındasınız siz?
  • lan şaka maka bu ergen irisinin kungen gibi bir efsaneden daha fazla (yaklaşık 2 katı) viewerı oluyor ya, harbiden bi sik olmaz la bu ülkeden.

    tanım: yayın sırasında babasından azar yiyen streamer.
  • kazma lic of licınds oyuncusu
  • türkiye de zeon ile birlik de izlenecek en son yayıncıdır. küfürden dolayı perma ban yemiştir. lol yayıncılarından atılmıştır. multiplayer tv'nin ddos yemesine sebep olmuştur. ettiği küfürlerinden dolayı sık sık ddos yer. her şeyi prime çevirir. 18 yaş ve altı tarafından izlenir. oyun oynamayı bilmez. 5 sezon lol oynayıp tr plat da yırtına yırtına yayın yapmaya çalışan, ama yapamayan chatin de perma yeyip mutlu olduğum, türk olduğuna üzüldüğüm, streamer demeye dilim varmayan şey iş de neyse.

    (bkz: öldü galiba)
  • kendisini eskiden beri tanırım. şöhret biraz değiştirmiş olsa da aslında hep olmak istediği insna tam oalrak bu kişiydi. hayallerine ulaştığı için insan mutlu olmadan edemiyor, ama yine de biraz daha olgun davranmasını isterdim. biraz daha olgun olsa yayında bu başarıyı elde edemezdi belki ama hayatı çok daha kolaylaşabilirdi.
  • az önce skinarena.com'da 5000 $ kaybedip rage e giren streamer.
  • nasıl bir özgüvendir? herkes delikanlı, herkes süper güçlü, herkes kabadayı olmuş. oxichampion vs anakiintv diye aratın boş insanlar bu tipler.
  • izlenmemesi ve izletilmemesi gereken bir ergen. evlat olsa sevilmez ennesine babasına yazık.

    şu iticiliğe bir bakarmısınız kutu açma şekline , konuşmasına her hareketi ergen adamın : https://www.youtube.com/watch?v=_s38sh01rls
  • geçen jaho ile atıştığı videoyu izledim, "programım bir belli olsun yalvarır bana 'abi beni programa al diye'" demiş.

    neydin ne oldun be kerim. işte böyle milletle boş boş atıştığın için, boş muhabbet yaptığın için bu hale geldin. öyle bağırıp çağırıp ifşalarla falan yayın yaparak bir yere kadarmış
hesabın var mı? giriş yap