• sipariş verdiğim bir ürünü takip etmemle ortaya çıkan ve izmir karşıyaka pdm den yetkili bir ağızdan öğrendiğim durum. yetkili kişi bazı barkod numaralarının hatalı basıldığını ve kargolarda karışıklık olduğunu söyledi.

    uzun zamandır gelmeyen kargolarımı tek tek takip ettiğimde ise samsun'a sipariş ettiğim 3 paketin birisinin konya'ya birisinin aydın'a birisinin de istanbul'a gittiğini ve birileri tarafından da teslim alındığını gördüm. benim bu şekilde olay yaşamamdan sonra iş yerindeki diğer arkadaşlar da hemen kargolarını takip ettiler ve son zamanlarda verilen kargoların alakasız yerlere gittiğini gördüler. ben aldığım ürünleri henüz onaylamadım dispute hakkım devam ediyor fakat benim için önemli olan bir diğer paketimin de izmir karşıyaka'da ikamet eden ve ad soyad ile adres bilgilerine ptt'den ulaşabildiğim fakat telefon numarasına ulaşamadığım bir şahsa teslim edildiğini öğredim.

    bu kargoyu acaba nasıl alabilirim. ptt'den temin ettiğim adresi google haritalarda aratınca binanın tam önüne kadar gösteriyor ama oradan sonra binada ve etrafında bu kişiye ulaşabileceğim bir numara yok. bu arkadaş karşıyaka örnekköy mahallesinde ikamet ediyor. muhtarlığı aradım açan olmadı, örnekköy karakolunu aradım bizlik bir durum yok dediler. kargoyu alan kişiye kızamıyorum çünkü paketin üzerinde kendi isim ve adres bilgileri var. muhtemelen kendisine hediye geldi diye düşünmüştür. kendi verdiği sipariş de muhtemelen başka yere gidecek.

    aklıma satıcının yanlış barkod numarası girebileceği geldi. bunun için de satıcı ile iletişime geçtim bekliyorum fakat sorun yaşayan başka kullanıcıların olması bu durumun biraz uzak ihtmal olabileceğini aklıma getiriyor.
  • ulan ben de bu pembe ve tırtıklı dildolar bana neden ve kim tarafından yollanıyor diyordum. meğer adresleri karıştırmışlar. birader adresini verirsen göndereyim sana geri.

    tanım: yetkililerce hatanın kabul edildiği rezalettir. evlerden ırak.
hesabın var mı? giriş yap