• yeni açılmasına karşın takvim itibarıyla turizm darbe üstüne darbe yediği için istenen sükse ve doluluğu yakalayamamış olan basın ekspres yolu üzerindeki otel.
  • ben hayatımda burasi kadar sapa başka bir yer görmedim. sigaranız bitti diyelim, altınızda araba var en yakın yere o trafikte, o hemgamede 15 dakikada gidiyorsunuz. etrafınızda hiç bir şey yok, ola ki gece yarısı canınız bir şey cektiği takdirde bence oturun oturduğunuz yerde. otel olarak çok iyi, yemekleri çok güzeldi, devasa bir kongre salonu var. fakat bu yerinin sapa olması konusuna bir katkı sağlamıyor.
  • mini bar güvencesi için kartınızdan provizyon çekiyor. rica da edilmiyor çekmek zorundayım denilerek sizden kart talep ediyor. geri ödemesi 1-2 hafta derken 1 aydır iade yok. müşterilerin kartından salak saçma bir uygulama yüzünden para çekip 1-2 ay üzerine yatma hakkını kim veriyor bunlara? mail adresleri çalışmıyor, aradığınızda şans eseri açıyorlar. saçma sapan bir yerde konum olarak. kahvaltıya her indiğinizde sizden oda numarası isteyen bir bayan karşılıyor. tek artısı spor salonu. yönetimi rezil bir otel. gitmeyin.
  • bu dönem thy kabin memuru alımları için mülakatların yapıldığı otel. yeri çok ters olup, yemekleri ve tatlıları çok güzeldir. bir de, toplantı odaları buz gibidir.
  • asla ulaşımı olmayan oteldir.
hesabın var mı? giriş yap