• ekşide veya internette geziyorum olmadık yerde herkesin içinde saç dökülmesine yönelik ne kadar reklam varsa veriyorlar, tamam saçım seyrek dökülüyor ama milletin içinde ne vuruyorsunuz? birinin gözü çarpacak bakacak diye sinirlendim kapattım, burnuna kıl ektirdiğim.

    bunun bir de internette video olarak uzun süreli ve bilerek izlemek zorunda bıraktırdıkları, dayatılan reklamları var o reklamları veren firmalardan bilerek ürün almıyorum. mesela bir köfteci reklamı vardı bu reklam oyun oynayanların canlı yayın yaptığı bir sitede yarım satte bir çıkıyor veya her yayıncı değiştirdiğinde çıkıyordu 30 saniyeden fazla dayatılıyordu sürekli aynı reklam maksat canları çeksin eziyet olsun neyse ben artık öyle uyuz oldumki reklam engelleyici yükledim firmayı bulup mail attım sizin markanızdan bir şey alır yer isem cümle alem bilmem ne diye dert yandım ancak aynı reklamlara durmadan devam ettiler o firma benim aklıma kazımdı bana her bu reklamı dayattıklarında içime içime attım bugün dahi eğer oradan ürün alırsam ne olayım diyorum.

    reklam güzelse ve çok kısa saniye sonra reklamı atla butonu çıkmışsa bazen sevgi besleyip bilerek, içimden gelerek izliyorum.
  • (bkz: deebrowser)

    reklam yok bir şey yok. tertemiz.
hesabın var mı? giriş yap