• muhtemelen en harika reality show'lardan biri.

    programa katilanlar urune dokulecek bir fikri, ya da pazari genisletilecek bir urunu olan, ancak bu emellerini gerceklestirecek sermayeye sahip olmayan girisimciler. shark tank'e geliyorlar, urun ya da fikirlerini shark'lara sunuyorlar. shark dediklerimiz de hepsi birbirinden zengin 5 isadami/iskadini ve yatirimci. shark'lar fikirleri dinliyor, sorular soruyor, sonunda da girisimciye yatirim yapip yapmamaya karar veriyor.

    mba ve entrepreneurship siniflarinda ders niyetine izletilmisligi vardir.
  • denge bilekligi pazarlamaya calisan bir elemani darma duman eden sharklara sahiptir.

    http://www.youtube.com/watch?v=xihirne1sgo
  • gectigimiz haftalarda subway tarzi calisacak olan sushi restorani isine %20 hisse karsiligi 1 milyon dolar yatirim yapilmis olan programdir.
  • guzel programdir ama yatirim karari veren insanlar (sharklar) arasinda mark cuban disinda oturup dinlenecek adam yok. finans ile ugrasan bir insan olarak genelde yapilan yorumlari sig buluyorum ama dedigim gibi mark cuban ayri bir insan.

    programa katilan girisimcilerin kimi zaman duygu somurusu yapmasi ise ayri bir konu. ben bu ise hayatimi koydum edebiyati cok yapiliyor. kardesim girisimcisin sen, hayatini koymak zorundasin. turkiyede is yapabilecek bir program bence. zaten acun kesin yapar.
  • dragons den'in amerika versiyonu. icerisinde dedigi en iyi dinlenecek kisi kevin o'leary'dir. bu herif "herseyi para olarak goren ruhsuz serefsiz" rolunu biraz abartmaktadir fakat girisimcilerin urunleri ve sirketleri hakkinda en isabetli yorumlari yapan, en dogru sorulari soran ve en iyi tavsiyeleri veren kisi kendisidir.
  • cooogzel bi program. her seferinde de agzim acik izliyorum desem yalan soylemis olmam heralde. adinin tek harfini bile duymadigim yerel bir "marka"nin sahibi/kurucusu adam cikiyor bu trilyonerlerin onune ve diyor ki; meraba ben bu sirketı bir yil once kurdum. tamam. ne kadar satis yaptin diyorlar. son alti ayda atiyorum diyo ki 250bin dolarlik satis yaptim. honk?! ve sonra devam ediyor iste sirketin %5 hissesi icin 650bin$ ariyorum. burst. oha. ben yine nassil yaa, bu adi sani bile duyulmamis sacma sey mi, honk seklinde. misal su aptal urun. herif isikli eldiven yapmis, paranin amk. gecen hafta programdaydi iste.

    bosuna demiyorlar demek ki gercek "amerikan ruyasi" aslinda kendi isini yapmaktan geciyor diye. girisimciligin g'si bile yanindan gecemeyen ben de anca yayar kicimi seyrederim bunlari elimde kumanda :/
  • (bkz: #58126151)
  • pur dikkat izledigim, bir yandan eglendirirken bir yandan da kafa acan super bir program.
  • bir tür brazilian jiu jitsu (genel olarak güreş ya da başka şeyler için de geçerli olabilir tabii) çalışma * şekli. karşılıklı biriyle çalışıyorsun, belirlenen süre (atıyorum 1 dk) dolduğu zaman ya da hoca seslendiği zaman hiç beklemeden yeni partnere geçiyorsun. olay bu. nesi var bunun dersen arada dur su içmeyim, dur bir terimi sileyim, dur ne yapsam şimdi kafasında bile soluklanmana izin yok. maksimum baskı, maksimum kaos, maksimum efor.
hesabın var mı? giriş yap