• (bkz: she-hulk attorney at law)

    başlıkta sjw muhabbeti yapan olmuş, olm şaka mısınız çizgi roman denen şeyden haberiniz yok mu hiç? hadi ondan yok, çizgi film falan da mı izlemediniz lan hiç?

    sjw'lere ben de ayarım, çoğu mevcut karakter bu gerzeklerin gazıyla şirketler tarafından sömürülüyor tamam da she-hulk diye bi karakteri hiç mi duymadınız olm?

    ''abiiii her bokun kadınlısını yapıyolar, hulk'ı da kadın yapmışlar yaaaaaaa'' diye mi düşündünüz yani. neyse.

    şurada da yazdığım gibi (bkz: #140393626) karakterin mcu yorumu şu anlık gayet yerinde görünüyor. özelikle de dördüncü duvarı yıkma konusunda. dizi ilk bölüm itibariyle de gayet eğlenceli duruyor. karakterin mcu'ya dahil edilmesi ve leş bir şekilde yorumlanmamış olması benim için yeterli. ryan reynolds'ın deadpool'uyla bir araya gelmelerini heyecanla bekliyorum. (bkz: that's like 16 walls)

    ayrıca her bölümde post credit sahneler olacak. onları da kaçırmayın.
  • şimdi doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne inanmıyorsun durumu olmasın ama, jennifer walters’ın saçlarının she hulk’a dönüşürken neden uzayıp, düzleştiği anlaşılmayan dizi.
  • olmamış
  • dünyanın en gereksiz ikinci süper kahramanının (birincisi wonder woman) dizisini yapacağız diye koskoca hulk'u amma gömmüşler dediğimiz dizi.
  • beklentinin ne kadar önemli olduğunun kanıtı resmen dizi. kimse iyi bir şey çıkacağını beklemediğinden, ben de dahil, hemen hemen etrafımdaki herkes ilk bölümü beğenmiş. cidden de eğlenceliydi. kadın hulk’a dönüşünce baya baya güzelleşiyor bir de.

    yalan yok… umut vaad etti.
  • sjw zırvası tonla sahne var. bruce banner gibi bir adamı bile mansplaingle suçluyorlar. mcu tony starkla beraber öldü peşini bırakın gitsin.
  • bence çok eğlenceli bir dizi olmuş. ilk bölüm güzeldi. ayrıca she hulk bence çok tatlı bir karakter olmuş.
  • eğlenceli dizi.
  • tamamen feminist öğeler barındıran ve bunu yaparken de beyaz erkeği yerin dibine sokmayı amaç edinmiş sikimsonik bir dizi. beyaz erkeklerin izleme nedeni de tamamen yeşil seksi hatunun olmasından kaynaklı. yani gömdükleri adamların izlemelerine muhtaçlar yine. marc ruffalo ahmağı da çıkıp "imdb puanlamalarında herkes 1 puan veriyor. bu düzen değişmeli. kadın başrol olduğunda her dizi ve film yerin dibine gömülüyor." diyor. ulan adama sorarlar moon knight'ta oynayan adam beyaz erkek olmadığı gibi, kadın karakteri yine sokuşturdular. black widow senelerce oynadı, filmi çıktı kimse yerin dibine gömmedi. wonder woman ilk çıktığında kimse yadırgamadı. edge of tomorrow'da emily blunt tom cruise'a yol gösterdi tadına doyum olmadı. özgür internet aleminde 1 puan aldığında hemen fanları suçladınız her zamanki gibi. şaşırmadık amk yavşakları. ama yarrak kürek her dizinin içerisine, beyaz erkekler orospu çocuğudur, yaşasın kadınlarrrr, "go girl" diyerek dizi çekerseniz adama bir yerde dur deyip ne yapıyorsun bre kahpenin evladı, hayırdır beyaz erkeklerle ne alıp veremediğin var derler. bu woke kültürü o kadar laçka, o kadar iki yüzlü, o kadar orospu çocuğu bir şeydir ki, bak snoop dogg zamanında trump'a, sen ve senin gibiler ırkçıdır diyebiliyor açık açık ve alkış tutuluyor. yani daha önce siyahilerin yaşadıkları şeyler yüzünden artık yeni doğacak tüm beyaz erkeklere alttan alta "sen ırkçısın" göndermesi yapılıyor ve yapılacak. ama sorsan ırkçılığa karşılar.

    al dinle 4:44'ten başla.
    https://www.youtube.com/…comedycentrallatinoamérica

    bunların zaten amerika'da hoş görülmesinin tek nedeni "redemption" yani biz sizin amınıza koyduk gelin şimdi sıra sizde, hadi ödeşelim. sokun lafınızı, alın ekmeğinize elinize(kalifiye olmasanız da), verelim size her dizide, filmde rol. feministler de gelsin. kadın haklarını yok saydık milyonlarca yıldır saçlarından tutup yerlerde sürükledik falan. yeni dünya düzenini bu hale sokup, şimdi sıra beyaz erkeklerde, analarını sikicez demeye getiriyorlar. buna da zaten yüzüklerin efendisiyle, star wars ile ve daha nice doğru düzgün çekilmiş ölümsüz yapımları katletmekle devam edecekler. ghost buster'mış, reşit olmayan iki erkeğin gay ilişkisini chucky dizisinde işlemekmiş, bunlar daha bir şey değil. bundan 2 nesil sonra, beyaz erkeklerin kahraman olduğu dizi film falan bulmamız imkansızlaşıcak.

    loki dizisini hatırlayın. loki yan karakterdi dizide. emotional support rolünde, kadın benliğine destek olmaktan öteye gidemeyen vasıfsız bir karaktere evrilttiler. hawkeye dedğin karakter de, tek başına shield uçan gemisini yok edip 2-3 superhero ile kapışırken şimdi sikko çetelerle baş edemeyen vitaminsize dönüştürüldü. yine orada da kadın karakteri yüceltip, sözde dizinin baş karateri olan hawkeye'ı ikinci planda tuttular. şimdi de aynısını hulk'ı şaklabana çevirip yapıyorlar. thor'a zaten girmeye hiç gerek yok. embesil gibi ortalarda dolaşıp her saniye espri peşinde koşan sikiğe dönüştürdüler. o yönetmen haiti tatawiki midir ne yarrağımsa, bunu kasıtlı olarak yapıyor. adam zaten kendisini ciddiye almıyor başta. yaptığı röportajda ben bile bu ciddiyetsizlikle nasıl başarılıyım anlamıyorum diyor adam amk. siktir git komedi sektörüne o zaman lavuk. filmin adı thor'du evet ama yine bir kadının gölgesindeydi. natalie portman. zamanında bunu şutlamışlardı. bu kadın da hard core feminist ve woke kültürünün parçasıdır. istediği olmadığında siktirip gitmişti yapımlardan. şimdi istedikleri verdiklerinde geri gelmiş. bunları para ile satın alamazsınız. tıpkı emma watson gibi. hep bir agenda'ları vardır. arkasında çünkü beyni yıkanmış feminist tafya vardır hep, güçlerini oradan alırlar. hep nasıl mağdur olduklarını, erkeklerin kendilerine neler çektirdiklerini anlatırlar. bir diğer narsist de ingiltere prensinin eşi megan markle'dır. ağır narsist ve beyaz erkeğine hükmetmeyi, köpeği yapmayıı seven biri. bunlar şu zamanda say say bitmez kısacası. yaa bunlar avengers endgame'de savaşın ortasında durup tüm kadınları tek sahneye toplayan, mesaj kaygısı güden, herkese yaranıp gelsin paralar diyen, sanatla, kaliteli yapımla alakası olmayan güruhtur. r.d.j iyi ki çekti gitti tam zamanında. şu an yeni nesil çıkan tüm marvel dizi filmleri çöptür, açık ve net. bakın tek kare atacağım she-hulk dizisinden, ki içerisinde zilyon tane gönderme var anlayana. 2 iq'su olan herkes zaten bariz göndermelerin yanında bir o kadarını daha anlar. misal she-hulk'ın erkek kardeşi ağır mal iken, kadının kız arkadaşı akıllı, güzel biridir. beyaz erkekler am peşinde koşan, kadınları zor durumlara sokan, iş hayatında ezen, erkeklik taslayan(bunu da hulk'ın üstlenmesini sağlamışlar), herhangi bir işi yapma konusunda kadına muhtaç olan (babasının 2'inci bölümün son sahnesinde su bidonlarını taşıtması), vs. vs. vs. bunun 5 katını daha sayarım da gerek mi var amk. alın her dizide bir tane zencinin ya da gay'in olduğu ortamda bu sefer tümü beyaz erkeklerden oluşan ofiste, baş karakterimiz erkekleri aşağılarken hangi sahneyi izliyoruz.

    görsel

    kısacası, woke kültürüne ayak uydurup beyaz erkekleri gömen yavşak piçler, ırkçılık yapan orospu çocuklarından farksızdır. benim ne günahım var da beyaz erkekler sınıfına giriyorum diye bu yaftalara mağruz kalıyorum oç evladları.
  • swj falan bunları salın artık çok kasıyorsunuz. wolverine göndermesi yaptılar daha ne istiyorsunuz. shehulk iş bakarken yanda son haberler vardı. bu haber başka kim olabilir. metal pençe ve bar kavgası çok net evrende wolverine olduğunun kanıtı

    görsel
hesabın var mı? giriş yap