• peru'da yaşayan kalbi kırık bir reklam yazarının ayrılıkla başa çıkma sürecini ve bu süreçte yazmaya başladığı bloğunun başarısını anlatan 2018 peru yapımı film.

    netflix türkiye'de ayrılık acısıyla baş etmek ismiyle yer alıyor.

    ayrıca (bkz: how to get over a breakup)

    bir filmin ispanyolca olması onu sevmeme yetiyor sanırım. düşünüyorum da bazen hayattan beklentilerim gerçekten çok düşük.*

    güzel zaman geçirtecek, yormayacak bir film. çoğunlukla gülerek izleniyor ve evin ortasında bir ağlama küveti olması fikri de muhteşem.*
  • film klişe bir temayı, alternatif karakterlerle işlemiş. başka bir deyişle, karakterleri görünüş ve yaşayış tarzı olarak alternatif tipler olan film, ayrılık sonrası kendini bulan kadın temasını gerçeğe oldukça yakın bir şekilde işlemiş. sevgilisi tarafından terk edilen başkahraman maria fe'yi yas sürecinin 5 aşamasından* (inkar, öfke, pazarlık, depresyon ve kabullenme) geçerken izliyor ve onun yeni hayatına başladığı sürece dahil oluyorsunuz.

    ayrıca film göze çok güzel hitap ediyor ve müzikleri de çok iyi. kolay bir pazar filmi veya gerçek bir ayrılık sonrası filmi olabilir.
  • --- spoiler ---

    tekila:6 , viski:2 , pisco:1 , eski sevgilini arama: 1 , onur:0 .

    --- spoiler ---

    7/10
  • çok benzer şeyler yaşadığım bir zamana denk geldi bu filmi izlemem...filmdeki renkler beni o an içinde olduğum tüm anlardan daha mutlu etmiştir.klişe evet ama kesinlikle eğlenceli ve sevimli bir film...filmdeki ev de bir harika.
    edit: filmin sonundan daha iyi bir son yaşadım ki o son değil başlangıç aslında...
hesabın var mı? giriş yap