• bozlu holding yönetim kurulu başkanı, 2012 yılın girişimcisi ödülünü kazanmıştır.
  • bugun gazetelerde yilin girisimcisi odulu aldigi aciklanan isadami. fakat haber metninde hangi projesiyle veya girisimiyle bu odulu aldigina dair en ufak bilgi yoktur. turkiye'de gazeteceligin seviyesi yerlerde surunmektedir.
  • sanata olan sevgisi holding binasının içini, ofisleri birer sanat galerisine çeviren patron kişi, tıp doktoru. her yer tablolar ve modern heykel çalışmalarıyla dolu.
  • 1998 yilindayken calistigi, o zamanki ismiyle international hospital'in sahibi said hawafi ile birlikte, turkiye'yi ilk kez pozitron emisyon tomografisi'yle tanistiran, nukleer tip uzmani doktor, vizyoner, girisimci, degerli insan.
  • özellikle nükleer tıp alanında kendini kanıtlamış lider şirket mnt sağlığın kurucusu. sağlık alanında nükleer tıp'ı türkiye'ye getiren kişi olarak bilinir. ayrıca çalışanlarına verdiği değer ile de bilinir. şirket olarak çalışanlarıyla aile gibi olan ancak kurumsallığı ve profesyonelliği ön planda tutmayı başaran değerli patron kişisi.
  • “planlarla hareket etmeye gayret ettik, bütçelerimize de mümkün olduğu kadar uyduk. türkiye çok dinamik bir ülke olması ve her gün bir şeyler değişmesine rağmen mümkün olduğunca plancı ve bütçeci olmaya gayret ettik. mutfağında olmayacağımız hiçbir işe girmedik, önemli kriterlerimizden birisi de yönetmeyeceksek ya da yönetemeyeceksek o işe girmiyoruz. teknolojisi olmayan bir sektörde olmamaya gayret ediyoruz, yani katma değeri olmayan hiçbir işle ilgilenmemeye çalışıyoruz. açıkçası o işleri beceremiyoruz, yani elinde çantayla dolaşıp iş yapılabilen işleri biz beceremiyoruz.”
hesabın var mı? giriş yap