• vilma ve betty iyi iki arkadaş oldukları için, karılarını kırmamak için fred ve barny beraber takılıyordu.
  • yazar arkadaşa katılıyor ve arttırıyorum. bu kopukluğun oluşmasında eşlerinin büyük rolü olduğunu düşünüyorum. fred'in eşi vilma beyaz tenli ve kızıl saçlı taş gibi bir hatunken, barney'nin eşi betty'se hem esmer hem siyah saçlı.* barney'nin hüsnükuruntuları sebebiyle ve haklı olarak fred'e göre yakışıklı olmasına karşın güzel hatunu fred'in kapmasına içerlemiş olması, bu kopukluğu körüklemiş olabilir diye düşünüyorum.

    tanım : mükemmel tespit.
  • tebrikler, çok güzel bir tespit.
  • fred taşfırın erkeği haluk, barni ise light erkek selami'dir. the flintstones'un günümüz uyarlaması ise çocuklar duymasın'dır.
  • ne kadar taş çağında geçse de aslında modern zaman insanının ilişki tipini yansıtan bir ilişkileri vardır. fred genel anlamda daha ağır abi, taş fırın erkeği, güçlü yapıda bi imaj çizerken barni ski taşağına denk, gayet large hatta light erkek yapısındadır, bu bağlamda çocuklar duymasın bu çizgi filmin aslında günümüz yansımasıdır. dönem daş devri olduğu için ve (bkz: survival of the fittest) konusu mevcut olduğundan fred kendince bu duruşunda haklı olup barni gibi sakızdan çıkma bir tiple kanka olduğu için aslında mutsuzdur ama ikisi de içten içe hanım köylü olduğundan onları bir arada tutan şey de budur.

    sabah sabah güzel tespit yaptı yalnız ha, bereketiyle geldi sabah.
  • zıt kutupların birbiriyle gecinemedigine uyum saglayamadigi konusunda katılmıyorum.hepimizin çevresinde boyle insanlar var ve onlarla arkadasiz.arkadaş olmamızın nedeni bence o denyolari adam etmeye calismamizdan kaynaklanıyor.barney de fred ile bu yuzden arkadaş.vilma ile bettynin arkadaşlığı da etken.
  • bayılıyorum şöyle tespitlere. uygunsuz içerik yerine böyle yazıların çoğalması umuduyla.
  • barny kendine bile itiraf edemediği bir eşcinsellik durumundan muzdariptir. aşırı gizli eşcinsellik durumunun çalkantılı ve acı dolu psikolojik ruh halini ne yazık ki sonuna kadar yaşamaktadır. muhtemelen fred'e aşık ve umutsuz bir şekilde platonik bir aşkın pençesinde can çekişmektedir. fred'in ise konuya dair en ufak bir fikri yoktur.
  • sebebi fred'in elinin armut toplamasıdır.
    bambam çakılı, barni vilmayı, vilma betty'i götürüyor. zalımsınız. fred tabi eski fred değil.

    https://youtu.be/uu71yjtl59s
  • beyaz futbol'da irdelenmesi gereken kopukluktur. ulan o değil de bi allah'ın kulu da doğrusu barney dememiş.

    (bkz: barni adam mıdır)
hesabın var mı? giriş yap