• --- spoiler ---

    gitti allison'ım gitti :(
    --- spoiler ---
  • ulan şu diziyi sırf isminden dolayı banal bulduğum zamanlar oldu, lakin ismi berbat be abi, ergen kurt nedir ? amınakoyim..

    neyse şu anda 3b sezonunda'lar ismini falan bi köşeye koyarsak filmde sezonlar geçtikçe adeta uçuşlara geçti, senaryosundan tut oyunculuklara kadar her şey yükselişte, burada da gördüğünüz gibi ekşi'de pek hayran kitlesi yok ulan bazen şu diziyi izlediğimi söylemeye utanıyorum, insanların bakış açılarından dolayı..

    neyse bunu da geçtiysek 3b sezonunun sonlarındayız sona 1 bölüm kaldı, ve dahası başrol oyuncularından benim de severek takip ettiğim allyson argent karakteri mefta oldu, gavurlar yanıp tutuştu bu haber sonrası, senarist ne demiş yok teen wolf'ta hiçbir karakter aslında ölmez diye, bundan bana ne ? diyebilirsiniz siktir olun gidin o zaman ak.

    neyse ne gençler o kadar derdimin arasında bunu da kafamı dağıtmak için yazdım, sıkıntısı olan mesaj kutumu yeşillendirsin.. aha atar yaptı..
  • 3b sezonundaki konu ile türkiye'de 33 bölümden 2 sezonluk dizi çıkartılırdı kesinlikle.
    diğer sezonlara göre oldukça hızlı gelişmiştir olaylar güzel de olmuştur. esas oğlanın babası ile arasındaki durum dahi öyle bir dillendirip geçiştirilmiştir ki ülkemizde 9-10 bölüm bu söylesem söylemesem gerginliği tırmadırılıp suyu çıkarılırdı ama maalesef zaten burada 1 sezon 12 bölüm.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    çakal kızımız malia en son çıkmıştı malum "tımarhane"den fakat sonrası? ...
    son bölümde 3x14 ya da 3bx2'de karşımıza çıkan ve derek ile peter hale'i bölüm başında sorgulayan elemanın tekrar ortaya çıktığını görecekmişiz. (imdb yalancısıyım) ki bu sorguda ısrarla sorgulamayı yapan teyzemiz lobita'yı sormaktaydı. bu dişi kurtumuz acaba çakal malia mıdır? ya da aslında orda başlayıp kalan o olay 4. sezon için son bölümde getirilip önümüze mi konacaktır.

    bu arada son 4 bölüm öncesinde, bu 4 bölüme ait olan fragmanda öleceği söylenen kahraman allison mıdır yoksa bir ters köşeye maruz kalır mıyız diye de düşünmekteyiz. henüz bu fragmandaki derek'in göğsünden vurulma sahnesini görmedik.

    ayrıca henüz nogitsune'e de el kol sallayarak dolaşmakta. bu sebeple sezon finalini sabırsızlıkla beklemekteyiz.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
  • vakit geçirelim diye izlemeye başladığım ama zamanla yükselen senaryo ve oyuncu kalitesiyle takdirimi toplayan dizi. s3e23 ile de gece gece dumur etmiş, kanımı dondurmuştur.

    --- spoiler ---

    allison gibi karakteri öldürdünüz ya size birşey demiyorum senaristler. scott önüne geleni ısırıp kurt adam yaparsın ama allison'a gelince yok. allison'u oynayan arkadaşın da ölüm sahnesinde hakkını verdiğini belirtmeden geçemeyeceğim bu arada.
    --- spoiler ---
  • 3x23 son sahnesi ile duygusala bağlatmıştır.

    --- spoiler ---

    scott'ın durumuna üzüldüm en çok, yani sevdiğim kız kollarımda bana onları söyleyip ölücek falan değil oni, nogitsune falan japon mitolojisini siker atarım. tabi kendini ne sürede nasıl toplar oda var

    --- spoiler ---

    ve ergen dizisi olmaktan çıkmış her bölümde kaliteyi yükselten dizirir
  • dizinin kalitesi inanilmaz yukselmis olup her bolumu heyecanla bekletmeye baslamistir. oysaki is ararken vakit gecsin diye izledigimiz ergen dizisi kivaminda birseydi.
  • soluksuz geçen sezon finaliyle 3. sezonu noktalayan dizi.

    --- spoiler ---

    stiles'in ölmemesine ne kadar sevindiysem, allison ölmemeliydi. dişi kurt olarak gelmeliydi o salak halanın yerine.
    --- spoiler ---
  • yarrok gibi olmuş dizidir, sırf izlemek olsun diye izliyorum.

    en başında okul gençliği, okulla beraber giden hikayesi ve gençlerin masum duyguları, allisonun gamzeleri, lydanin seksiliği sonucunda baglanmistim diziye.

    stilesin mimikler zaten ahmet kural ile kapışır.

    ama 3. sezonda karanlık sahneler, can sıkıcı ve anlamsız olaylar silsilesi beni diziden soğuttu.

    bu arada malia da çok güzel kız, vallahi yeni gözdem

    uzak doğu severlere ise kirayı öneririm. *

    the walking dead maggienin yeri ise bambaşka.
  • --- spoiler ---

    allisoooon.
    nasıl kıydılar sana annem.
    allah'ın ne olduğu belirsiz kara kara varlıkları yediler başını kızın.
    hayır kimseye acımadınız o kızın babasına nasıl kıydınız ya.
    bak atarlandım kendi kendime yine ergen kızlar gibi.

    --- spoiler ---
  • gay kurt adam olaylarını duyduktan sonra artık başlamalıyım zamanı geldi dediğim dizi. hatta bu kurt adamın bir de ikizi var yani ikiz kurt adam durumları ilginç geldi. bir de dizide en başından beri yüksek bir homoerotizm mevcut. sürekli etrafta bununla ilgili videolar capsler görüyorduk iyi oldu başlamam. hatta bitirmem demeliyim çünkü bitirdim bütün bölümleri birkaç günde. neyse artık bekleyeceğiz haziranın sonuna kadar bir şey kalmamış yeni sezona.
hesabın var mı? giriş yap