• east texas classic country sloganını kullanan ve country müzik yayını yapan texas radyosu.
    tune in ile açtığımda, gta'daymışım hissiyatı verdi(swh).

    http://theranch.fm/
  • ashton kutcher ve danny masterson'ı, that ’70s show'dan yıllar sonra bir araya getirecek olan netflix komedisi.

    http://tvline.com/…-70s-show-reunion-netflix-ranch/
  • ilk sezonu 1 nisan'da yayınlanacak olan dizide ashton kutcher ve danny masterson'ın yanı sıra sam elliott da yer alacak. ilk trailer da yayınlanmış bu arada, ve maalesef çok kötü görünüyor.

    http://dizi-mania.com/…lk-tanitim-filmi-yayinlandi/
  • som yıllardaki sıcak, samimi komedi dizisi kıtlığında iyi gelen yeni dizi. that ’70s show tadı var. zaten danny masterson that ’70s show'daki karakterini neredeyse aynen canlandırmış. rooster krakteri steven hyde'ın biraz yaşlanmış hali gibi. hiç de aman aynı karakteri aynı şeyi oynuyor gibi bir derdim de yok. böyle sarkastik ve uyuz tipleri çok iyi oynuyor adam. belli ki kendinden katarak oynuyor. iyi ki de böyle yapmış. lakin onu izleyip deja vu yaşadıkça ara ara ashton kutcher'ın embesil laflar edip sağa sola çarmasını beklemedim değil. ki öyle bir sahne koymuşlar that ’70s show'a gönderme olarak.*
    özetle tatlı, sıcak, eski güzel komedi dizilerini mumla aratan samimiyet yoksunu dizilerden sonra yok mu friends tarzında bi dizi diyenlere için ilaç gibi bir iş olmuş. naçizane tavsiye ederim. ileride sezonlar boyunca şu bölümde şöyle olmuştu diye çocuklarımıza anlatacağımız bir dizi olacak gibi duruyor. umarım sıçmazlar.
  • tekrar eden olaylar dizisi. bir olay tam çözüldü derken boka sarıyor ve başa dönüyor. ne kadar sürdürebilirler acaba?
  • that 70s show'dan danny masterson ve ashton kutcher yine bir araya gelince izlediğim dizi. son 3 bölümde wilmer valderrama da yer alıyor, umarım kalıcı olur. that 70s show'da bret harrison (kenny) da 3-5 bölüm oynamıştı.

    ayrıca mayıs 2016'da şöyle bir fotoğraf paylaşılmış. umarım ikisi ilerde ekibe katılır. hatta bana kalsa dizi komple that 70s show oyuncularından oluşsun.
  • dün itibariyle 2. sezonunu da bitirdiğim netflix serisi. kafa dağıtmaya birebir, izlenmesi kolay bir dizi. abd'deki "country" hayatı kültürü üzerine komik tespitlerinin dışında sırf that 70's show aktörlerini tekrar bir arada görmek için bile izlenir.
  • 2.sezon 8.bölümde fezi görüyoruz.* keşke donna, eric ve jackie bir yerlerden çıksalar diyor insan.
  • küçük bir kasabada yaşayan çalkantılı bir ailenin konu olduğu dizidir. çiftlik yaşamı, soğuk hava ve benzer diyaloglar daralma hissi uyandırabilir ama bölüm biterken kendinizi şömine ateşi karşısında bulabilirsiniz.

    bu arada sanıldığının aksine dahacalık 2 sezonu yayınlanmıştır. sezonları ikiye bölerek 10+10 olarak yayınlıyorlar. 2.sezonun kalan 10 bölümü de büyük ihtimalle sonbaharda yayınlanacaktır.

    edit: 2.sezonun kalan 10 bölümü geçtiğimiz aralık ayında netflix raflarında yerini almıştır.
  • that 70's show un yerini tutsun diye başlamıştım ve 3.sezonda efsane bi ayrıntı yakaladım. that 70's show un you're my best friend bölümüyle( bölümün adı queen şarkısından geliyor) the ranch'in my best friend bölümünde aynı 3'lü hapishaneye düşüyor ve bölüm temaları hemen hemen aynı.*
hesabın var mı? giriş yap