• başlarındaki patlama sahnesinde baya bildiğin
    left 4 dead 2 oyunundaki cadı çığlığını kullanmışlar. dikkat edin çığlığın sonuna.
  • emeğe saygı ama gerçekten emek varsa saygı .

    büyük harflerle vakit kaybı.

    başrolün olduğu hiç bir filmi bir daha izlemeyeceğime and içerim.

    abbie güzel ama.söylesene anthony bu kadar mı ihtiyacın vardı ya.
  • ben bu filmi hiç duymamıştım bile. şimdi netflix'te gördüm izledim. enteresan bir filmmiş gerçekten. ama niyeyse eski filmlerdeki o suikastçi tadını bulamıyorum yav. hatta mark wahlberg'in tetikçi'sinin eserini bekliyorsun ama işte yok.
  • --- spoiler ---

    (#122574757) entry'sinde hattorihanzoo sormuş: yatakta kimlik elinde ve kendinden emin abimiz mermiyi gösterdiğinde... 2. el tetiğe basıldığında nasıl ateşlendi?

    cevap şu: kadın silahın ağzında fişek var sanıyor ve sıkıyor. halbuki adam namlunun ağzındaki fişeği almış ve şarjörü öyle takmış silaha. haliyle dolduruş yapılmayan yani namlusunda fişek olmayan silah ateşlenmez. dikkatli izlerseniz kadın ilk sıktıktan sonra silah ateşlenmeyince hemen silahı aşağı indiriyor. o anda kamera adama dönüyor ve adam elinde fişeği gösterirken kadının silahın namlusuna fişek sürdüğünü göremeseniz bile sesini duyabiliyorsunuz. yani artık an itibariyle silahın ağzına fişek sürülmüş ve ateşlenmeye hazır ki karı ikinci tetiğe basışında herifi alnının çatından mıhlıyor. herif mortingen.
    --- spoiler ---
  • 108 dakikamı biri bana versin. haftasonu iş güç yokken film çekelim demişler gibi, konu zayıf, akış zayıf, oyunculuk biraz var fakat hint filmleri gibi bakış üstüne bakış.

    puanım: 3/10
  • hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri. o kadar dandik ki yeri zor doldurulur. amacınız neydi ulan böyle mal bir film çekerken.. izlemeyin, izlettirmeyin hayatınızdan giden 2 saate yazık.
  • ha şimdi ha birazdan konu netleşecek derken film bitince mal gibi kaldım, sakın izlemeyin, izlettirmeyin.
  • ağır ilerleyen, sakin, hafif gerilim ve gizem dozu olan suç filmlerini severim ve bu film de gayet güzel başlamıştı. ama ikinci yarı b filmine bağladı. bayağı kötü film.
  • filmde anthony hopkins tamamen pr için kullanılmış, çünkü başka açıklaması yok. adamın filmle o kadar alakası yok ki, yormamışlar bile yanına gidip onun sahnelerini çekmişler. filmin kendisiyse tamamen bir tetikçinin hayatını konu alan çok aşırı durağan ilerleyen ve sıkıcı bir film. abbie ablamız ise yaşının ve kilolarının verdiği nedenlerden ötürü biraz çekiciliğini kaybetmiş. tetikçileri birbirine kırdıran bir tetikçi filmi.
  • anlatımın bana aşırı derecede the long dark oyununu hatırlatan sıkıcı dış sesli film.
hesabın var mı? giriş yap