• 3 yaşında melek gibi bir kız evladı geride bırakmıştır. çok büyük acı.

    temiz, sevecen, efendi biri olarak bilirdik. allah rahmet eylesin, anne babasına sevenlerine eşine ve evladına sabırlar versin rabbim.
  • rte ye sallıyorsunuz milleti kutuplaştırıyor diye, biz zaten dünden hazrmışız.
  • "evet siniflandiriyorum. ben irkci ve sinifciyim. herkes haddini bilmeli"

    bunu vefat eden kişiye olan sevginizden olayı söylediğinizi düşünüyorum. aksi halde "bilerek" vurmadığını düşündüğüm araç sürücüsünden daha suçlu ve hastalıklı bir ruh sahibi kişisiniz.
  • çok üzüldüğüm bir kazayla hayatını kaybetmiş banka müdürü. konuyla ilgili
    http://www.haberturk.com/…kaza-kurbani-oldu-2009161
    son 1 ayda 11 bisikletli hayata veda etmiş. hepsinde bisikletliler mi suçlu? almanya'da bisikletin tekerine değsen arabayla çok manyak cezalar alındığı için herkes pür dikkat gidiyor yolda.
  • haberde kazazedeye karşı yönden gelen bir aracın çarptığı ifade edilmiş. bisiklet süren hiçbir kişi yolun ortasından yada karşı şerite geçecek şekilde kullanmaz bisikleti. bu kazada elimizdeki kısıtlı bilgi ile hatanın otomobil sürücüsünde olduğunu çıkartabiliyorum.

    trafik kazalarının tamamınına yakınının kural ihlallerinden oluştuğunu düşünüyorum. kural ihlalini yapan kişilerin bunu bilinçli yapması ve sonucunda kaza yaparak başkasının yaşama hakkını elinden almasını sadece cahillikle adlandıramam. olaya kaza demek de çok mantıklı gelmiyor...

    yazık ki küçücük bir çocuk babası ile birlikte büyüyemeyecek.
hesabın var mı? giriş yap