• belki yönetime bu rahatsızlığınızı iletirseniz hoca ile kendileri konuşabilirler. bu durumu kendiniz hocaya söylerseniz alınganlık gösterebilir dahası sizin çocuğunuza karşı önyargılı da davranabilir. bunlar ihtimal tabii. ancak haklısınız, doğru konuşup doğru yazamayan insanlar her ne kadar karakterde iyi olsalar dahi verecekleri eğitime şüphe ile bakabilirsiniz. nitekim aynı durum ilkokul ve lise öğretmenleri için de geçerli. yazmayı bilmeyen insanların öğretmen olması can sıkan bir durum. umarım sevgili öğretmen bu durumu kotarar ve minik öğrencilerinin velileri ile daha doğru bir iletişim kurar.
    tanım: bir sorun.
  • önemsemiyoruz. dil, kavram olarak dinden daha ağır ve değerlidir. dil,yaşayarak öğrenilir. ezberletilerek öğretilen, öğrenilen dil ancak bu kadar olur.

    edit : dil bilmeyen, ciddiye alınacak işler yapamazlar.
  • "bana göre türkçe yazamayan biri ciddiye alınamayacak biridir. hiçbir bilgi birikimi yoktur. "

    bir eğitimci olarak bu cümleyi kurmak da ne bileyim yani.

    ekşi sözlükte sizi bu fikriniz ya da daha doğrusu talihsiz önyargınız konusunda yanıltacak epey yazar ve çaylak hesabı bulunmakta.

    yine de parmak bastığınız nokta güzel. meslektaşlarınız bu ülke insanına konuştuğu dili bile öğretemiyor maalesef. üstelik bu durum topu eğitim sistemine atıp kurtulacağınız bir konu da değil. eğitim sistemi ne kadar değişirse değişsin doğru türkçe yazmayı öğreteceğiniz ders aynı her zaman.
  • anadalında uzmansa gerisi teferuattır.
    ha okul öncesi öğretmeni yerine edebiyat öğretmeni arıyorsanız doğru düşünüyorsunuz.

    ben de geçen beyin cerrahına gitmiştim. sivilcemi gösterdim anlamadı dalyarak. neymiş cildiyeye gidecekmişim. senin okuduğun okulu sikeyim.
hesabın var mı? giriş yap