• gayet guzel bir uygulama ama icerigindeki dergilerin kalitesi kotu. resimleri daha kaliteli bir sekilde gostermesi gerekir.
    yakin donemde parali hale gececek.
    dergilerin ucreti 2-3 lira gibi bir fiyatta olursa epey dikkat cekecektir.
    uygulamanin basarisi anlasma yapacagi kurumlara bagli, ne kadar cok dergi ile anlasirlarsa uygulama o derece basarili olacaktir, yoksa e-mecmua.com daki gibi sinirli bir icerikte kalacaktir.
  • bi vread değil.
  • ormanda 10 vread gücünde uygulamadır.
  • (bkz: #25912774)
  • iphone versiyonunu da çıkarmasıyla cümle aleme ücretsiz dergi sunan mobil uygulama.
  • muhtemelen finansmanının bir süre boyunca iad reklamları ile sağlayacak olan hizmet. iyice yayıldıktan sonra ise dergileri cüzi bir ücrete satarak turkcell'e fena olmayan bir gelir getirecektir. ücretsiz kalırsa ne ala... şimdilik güzel, turkcell pek nadir böyle güzel şeyler yapıyor.
  • atlas dergisini ücretsiz indirebileceğiniz uygulama.

    heyecanlandınız değil mi?! ben heyecanlanmıştım; ta ki dergi resimsiz çıkana kadar! evet yanlış okumadınız, dergide tek bir tane bile resim yok. yahu reklamların dahi resimleri olmaz mı?

    deneme maksatlı olarak bir de "evim dergisi indirelim, bakalım acep indirmede mi problem var" diye düşündük. amma velakin sonuç aynı.

    acep diyorum, sebep iphone uygulamasındaki problem mi?!

    ----sonra birden----
    geologysos'tan mesaj geldi: ipad'da yokmuş öyle bir problem. belki de iphonela ilgilidir, belki de ios'u güncellememe ile alakalıdır, bilmiyorum. bilen haber ederse pek bir memnun olur bu kulunuz.

    ----geçti gitti------
  • android için de bulunan uygulama. lakin kategoriler altında hiçbir dergiyi göremiyorum. kontrol edeyim diye iphone versiyonuna baktım. onda da yükleniyor yazısı geliyor, an itibariyle hiçbir dergiyi göstermiyor. halbu ki ipad versiyonu yine bir şeyler gösteriyordu.

    http://www.t-market.com/…ront/product2.aspx?id=6284
    https://play.google.com/…e/search?q=dergilik&c=apps

    edit: yazılımı on küsür android cihazda denedim. sonunda çalıştığı bir cihaz buldum: samsung p1000 galaxy tab

    edit 2: google play'den kaldırılmış yazılım. baktılar çalışmıyor, sildiler herhalde...
  • bugün indirdiğim yaklaşık 1 gb veriyi ipadden silen saçma uygulama. hani, belli bir sürede silersen anlarım da kafana göre silmek ne oluyor. 2 aylık autoshow'u silmeye çalışıp, tüm herseyi silen müthiş türk dizaynı.

    nasıl bir algoritma varsa 1 değil 2 değil, skip atıyor dergileri, şuna sabit bir süre koyun sevgili beceriksizler.
  • ibook ile birlikte tablet bilgisayarları bir okuma merkezi haline getiren uygulama. uzun saatlerini serviste harcayanlar ve bir şeyler okumak isteyen kişilerin kurtarıcısı resmen. ücretsiz olmasını aklım bir türlü almadı ancak şimdilik bağını sormadan sömürüyorum.
hesabın var mı? giriş yap