• uzun düşünme sürecinden sonra numaramı değiştirmeye karar verdim. fakat türkcell den bıkmış biri olarak tonlarca para vermek istemiyorum artık şu iletişim kısmına hayatımın. fiyattan dolayı türk telekom diyorum vodafonenun hediyeleri bir yandan aklımı bulandırıyor gerçekten zor bir karar.

    tanım: türkiye de hizmet veren üç büyük gsm operatörünün versusudur.

    şu adresten bir halk oylaması yapılabilir.
  • halk oylaması falan çok umrumda değil ama somut olarak yapılması gereken bir karşılaştırma.

    örneğin, 4.5g mantığında yok mu arkadaş şunların kıyaslamasını yapacak bir baba yiğit?

    hangisinin ne farkı var, fiyat olarak, hizmet olarak ne konumdalar bunlar önemli.
  • hazır karttan sms atılamadığı dönemlerde turkcell kullandım uzunca bir dönem. bir ara avea kullandım, son olarak uzunca bir süredir vodafone kullanıyorum. sonuç olarak memnun kalmadığım operatör avea' dır. turkcell ise iyi ancak fiyat olarak pahalı. vodafone ise kaliteli ve uygun fiyatta idi. çoğu konumda internette turkcell' den çok daha iyi diyebilirim.
  • fiyat = türk telekom
    performans = türkcell
    fiyat/performans = vodafone
  • vodafone bana bi yamuk yapana kadar tüm versusları handikaplı alır. turkcell eskiden turkcelldi be !
  • aynı bokun laciverti
  • turkcell mi

    ensar mı?

    ne hemen unuttunuz lan?
  • vodafone den uzak durun. kartımdan 171 tl para çekildi. faturam yok otomatik ödeme talimatı vermedim neden çekildiği açıklanmadığı gibi paranızı geri almanızda oldukça zor
  • kazanan bimcell. doğru düzgün hizmet veren yok ama iş fiyatlara gelince hiçbirinin düzeni filmleri aratmaz. (bkz: akk) (bkz: akn)
  • kariyerime turkcell ile başladım. 16 sene kullandım. biraz pahalıydı kabul. zaten hiç bir ay 50 sms atmışlığım yoktur. kalitesine lafım yok. yılda bir kez muhabbeti döner turkcell çekmiyor burada başka bir hat çekiyor diye. o da muhabbete konu olacak kadar büyük bir olaydı zaten. avea'nı attığı sms'ler bayramdan sonra gittiği yıllarda ben internet paketi ile telefondan ekşide falan takılıyordum. sinemada 1+1, little ceasars, kahve dünyası kampanyaları falan deli gibi kullanıyordum o yıllarda. sonra yavaş yavaş kampanyalar değişmeye başladı. sinema gitti yerine lcw kampanyası geldi. ulan en pahalı operatörsün. müşterin niye lcw giysin. pizza gitti kahve gitti yerine bip, fizy, tv+, lifebox, dergilik gibi hiç bir boka yaramayan ıvır zıvır geldi. artık kesinlikle hitap ettiği müşteri ben değildim. ardından ensar vakfıyla odak müşteri profilini belli oldu. yeter artık dedim bıraktım.

    turk telekoma geçtim. sanki 1998 yılında gibi hissettim. telefonla konuşurken telefonum kesiliyor. kaçıncı yüz yıldayız belli değil. biri arıyor 10 sn konuşuyorum bazen 3 dk artık keyfi nasıl isterse çıt kapanıyor. internet çok yavaş. baya baya yavaş. hem de baya büyük avmlerde falan da yavaş. telefonla konuşurken internet kullanılmıyor. bildiğin google bile açmıyor. arkadaşlarla konuştum tt kullanan herkes bunları yaşıyormuş. gariplerim bunlar normal sanıyor. çok çok ucuzdu. ama değmez. dumanla haberleşme daha kesintisiz.

    vodafone son çaremdi. denedim. internet yeterli hızda, telefon falan kesilmiyor. yemeksepetinde falan kampanyalar da iyi. budget %50 indirim falan da iyi. fiyat ortalama. memnunum şimdilik.
hesabın var mı? giriş yap