• 15-20 aralik 2006 tarihleri arasinda antalya bilmemne otelde yapilacak turkiye'nin ilk resmi snooker turnuvasidir, hayirli olsundur. zira bu vesile ile belki de artik turkiyede snooker iyice taninacak, snooker oyunculari yetismeye baslayacak, snooker masalari da yayginlasacak hatta orta vadede saatlik ucretleri de ucuzlayacak, zevkimize zevk katilacaktir. daha detayli bilgi icin turkiye bilardo federasyonuna yonlendirmek isterdim ancak ne is yaptigini cozemedigim federasyon yoneticileri sitelerinde turnuvaya dair tek seyin katilim ucreti ve turnuva tarihleri olmasinda beis duymamis, ustune de bu bilgilerden 5 kat daha fazla yeri turnuvanin yapilacagi otelin reklamina ayirarak sahane bir acar kucuk esnaf tavri sergilemeyi tercih etmis gorunmektedir. e biz de artik esten dosttan aliriz haberleri...
  • türkiye bilardo federasyonunun hakemlerine bir tane bile snooker hakemliği semineri vermeden yapmaya giriştiği şampiyonadır. türkiye'de bilardo hakemleri snooker kurallarını eurosport'tan öğrenmektedir.

    "bir işi nasıl düzgün yaparız" zihniyetinden öte, "yapalım nasılsa bir şekilde altından kalkarız" zihniyetinin göstergesidir.
  • türkiye 2022 turnuvasını bugün finalde (bkz: ismail türker)’i yenerek (bkz: enes bakırcı)’nın kazanarak şampiyon olduğu turnuva.
hesabın var mı? giriş yap