• öncelikle findeks'e ücretsiz üye oluyoruz. merak etmeyin güvenilir bir kurumdur. yok tc'mi veriyorum üzerime şirket açmasınlar diyen komik arkadaşlara şunu belirteyim (bkz: turkish citizenship database) bilgilerin zaten deep webde halen geziyor neyin kafası?

    gelelim icraata:

    onecar.com.tr üzerinden herhangi en pahalı aracı seçerek başvuru yaptığınızda bilgilerinizi girdikten sonra sizlere sms gelecek, sms onayını da yazdıktan sonra findeks'e girin. kredi notu + risk raporunuzun sorgulanmış olduğunu göreceksiniz.

    özel tavsiye: kredi notunuzu 31 günlük aralıklar bırakarak sorgulamanız puan skalanızın etkilenmemesi için önem arz etmektedir.

    onecar bize ne yapacak diyenlere cevabım: diyelim aradılar, artık ihtiyacım yok teşekkürler demeniz yeterlidir. bedava not sorguluyorsun bir zahmet bu cevabı ver. 10 saniyeni alır.

    ek editleme: bunu ayda 1 yapın 2 senedir deneniyor hiçbir şekilde not düşüşü yaşatmadı. findeks zaten her bankadan bilgi alan kurumdur her bankadan sorgu yapmışsınız vb gibi şeyler söylemez kimse size.
  • (bkz: denedim yüzde yüz çalışıyor)

    keşke ücretsiz tramer sorgusu yapılabilen bir çakallık da bulunsa...
  • aynı anda birden fazla banka veritabanına ulaşıp cevap istersiniz. daha sonra kredi çekmek istediğinizde çok sayıda bankadan sorgulama yapmışsınız hayırdır? sorusu ile karşı karşıya kalırsınız. kredi notu sorgulamak bile kredi notunu düşürür. yapmayın.
hesabın var mı? giriş yap