• ırkçı değil gerçekçi yaklaşım.

    ırak'a, suriye'ye ve afganistan'a bakıp da aynı tehlikenin türkiye'ye sıçramasından endişe ettiği ve buna bir önlem alınması gerektiği için ümit özdağ böyle konuşmaktadır.
  • ümit hoca tehlikenin ciddiyetini anlamamız için bu konuya sürekli değiniyor, teşekkür ederiz.
    fakat bahsedilen şeyin gerçekleşme ihtimalinden bağımsız olarak böyle bir şey olursa bunun adı iç savaş değil "kıyım" olabilir.
    milletin tahammül sınırıyla oynayan ortadoğulular bir gün bu tahammül sınırını geçtiğinde türk milleti bu ortadoğululara kıymaya kalkabilir.
  • dün ümit özdağ dan önce algıları kuvvetli bir arkadasim da ortalik karışacak dedi,ne diyim yazsam kalem razı degil sussam gönül razı degil
  • tehlikeye deginmek/tehlikeyi çağırmak/tehlikeyi kaşımak bu üçü arasında sürekli kararsız bırakan durum.
  • adamın kitaplarını üst üste koy sözlükte en uzun boylu benim diye iddia edecek kişinin boyunu geçer bir elli boylu götten bacaklı cahil sözlük yazarı ırkçı yazıp gitmiş. sınırdaki mayınları temizlet, ülkeyi panayıra çevir. 15 yıl sonra azınlık durumuna düşecek türkleri, arap ve kürtleri kullanarak, böl parçala yönet! en beyinsiz anadolu çomarı bile bunun olacağını rahatlıkla anlar. ama nasıl bir oksijen soluyorsanız içeride başka bir şeye dönüşüyor sanırım ki beyin oksijenle beslenemiyor. bu kadar aptal olabilmek gerçekten emek ister, tebrik ederim. hdp, kandil dahi arapların gitmesini istemiyor neden sence? sizin beyinsizliğinizin cezasını çekmek istemiyoruz, oyunuzu beyninizi kullanarak verin, çocuklarınıza bırakacak bir vatan dahi bulamazsınız sonra.
  • arkadaşlar bu sığınmacı denilen varlıklar bugün dağınık bir şekilde görünseler de, yarın öbür gün bir araya gelecekler ve örgütlenecekler. zaten mevcutta örgütlenenleri var.

    şimdi bu insanlar örgütlenip de gidip sendika kurmayacaklar değil mi?

    biz türküz diyoruz, siz ırkçısınız diyorsunuz. yarın o sığınmacılar kapına dayandığında keşke bir ırkçı kardeşim gelse de kurtarsa beni diye ağlayacaksınız.

    o gün geldiğinde bize konum atın. biz yine ırkçılığımızla gelip sizi kurtaracağız !

    edit: ayrıca şunu da diyor özdağ. yarın seçim sandıklarına gittiğinizde, sağınızda afgan, solunuzda suriyeli, arkanızda paki oy kullandığını görünce durumun vehametini daha iyi anlayacaksınız!
  • çıktığında "ben demiştim" demek yerine henuz çıkmadığı donemde "ben diyorum, bunu dikkate alın" açıklamasıdır. yerinde, olması gerekendir.
  • görünen köy kılavuz istemez.
  • suriyelileri istemiyoruz nokta. iç savaş suriyelilerin silahlanıp bize saldırması demek. tamam ümit hocayı severim ama iç savaş derken de ne bileyim.

    (bkz: iç savaş)
    (bkz: yohamına)
    (bkz: dünyanın en kısa iç savaşı)
hesabın var mı? giriş yap