• siz de bilirsiniz bu durumları, altın bitmiş, köylüler perişan olmuş, düşman arbalestleri yüzünden telef olmuş, kalanı da çalışmaktan bıkmış ölmeye karar vermiş. markete bakıyorsun 100 food 14 gold veriyor, 100 wood da keza 14 gold veriyor, son bir çare olarak 284 stone satmaya karar vermişsiniz, ama sattıktan sonra "hassiktiiiiiiir, şimdi town center yapacak taş kalmadı?" düşüncesi uyanıyor kafada...

    "lanet olsun arabia, bıktım ya o kadar evden, askeri binadan duvar çektim, allah'in belası bir delik yüzünden zibilyon tane mangudai girdi içeri, telef etti oduncuları da tarlalarımı da, daha elite skirmisher basacak bina bile yoktu" diyorsunuz, bu olayın üzerinden 1 saat geçmesine rağmen.

    şimdi bakıyorum, populasyon 36'ys düşmüş, 8 tanesi halberdier geliştirmesini bekleyen pikeman, ordan oraya savruluyor vatanını korumak için. 28 populasyon da yarısı ölmek üzere olan köylüler, daha kötüsü bunların 2 tanesi ev yaparken arada sıkışmış ve ölmekten başka çareleri yok!

    yavaş yavaş el f10 tuşuna gidiyor gibi, resign basmaya. all chatten gg yazmak üzereyim sanki...

    ama, o da nesi? takım arkadaşım 30 hussar ile düşmanın köyüne girmiş, yağma yapıyor, 40 paladin ve bir çok trebuchet ile köyümün içinde bulunan kaleleri ve binaları yıkıyor, temizlik yapıyor, town center yapmak için odun ve taş yolluyor ve town center yapacağım yere kale dikip güvene alıyor köyümü.
hesabın var mı? giriş yap