• şu samimiyetle sizi kaydolmaya davet ettiğim oluşum. referans linkim.
  • buradan birinin referansıyla üye oldum bana 500 usd verdi. kimse kimseye bu zamanda exchange işlemi için bu kadar fazla vermez diyerekten ve inandırıcı bulmayaraktan referanslı linkimi paylaşayım. belki de..

    http://www.upcoin.com/?ıd=a236e0fe
  • yazarların, sitenin sahibiymişçesine 500 dolar vereceklerini iddia ederek referanslı link verdiği yeni borsa.

    spoilerleri baştan vereyim;
    site 1 şubat'ta denemeye, martta da trade işlemlerine başlayacak.
    fiat currency ile coin alma imkanı sunacak (hangileri için belli değil)
    iddialarına göre 1000'e yakın coin listeleyecek.
    size 5-6 dk sürecek bir dizi anket sorusu ve sosyal medya takibi ile 500 doları "siteden yapılacak trade işlemlerinde fee ödemesi olarak kullanma" şartı ile veriyorlar. bununla coin alamaz yahut parayı aktaramazsınız.

    tüm bu bilgilerle, eğer sitenin %50 fee'sini bağışlamak isterseniz referanslı linkim şurada:
    https://upcoin.com/?id=0277f9dc
  • ilk 100.000 üyesine 500 usd fee free (ilk 500 amerikan doları komisyonu almayacak) imkanı verecek olan kripto para borsası.

    1 şubatta açılacak olan borsada binance tarzında bir referral programı uygulanacak. bu uygulama ile getirdiğiniz üyelerin yaptığı işlemlerden doğan komisyonun yarısı, sizin balance'sınıza yüklenecek.

    referral linkten üye olmak isteyenler için link: upcoin
    yok ben direkt üye olacağım diyenler için link: upcoin

    500 usd fee free uygulamasından faydalanabilmek için yaklaşık 5 dakika süren bir anketi doldurmanız, telegram, facebook ve twitter hesaplarını takip etmeniz isteniyor.

    ayrıca kredi kartı veya diğer yenilikçi ödeme yöntemleri ile coin alımına da izin veren bir platform olması kendi sitelerinde yer alıyor.

    kripto para borsalarına yeni bir soluk getirmesi umuduyla ben üye oldum. umarım başarılı olurlar ve önümüzdeki alternatifleri çoğaltmış oluruz.
  • üye olanlara exchange işlemleri için 500 (beş yüz) dolar vereceğini söyleyen site. beta sürümüymüş. zararsız şimdilik. aşağıda refli link mevcut :)

    upcoin
  • detaylı bir anketi var, eğer sordukları sorulara aldıkları cevapları iyi değerlendir de güzel bir oluşuma giderlerse tadından yenmez. 500$ lık hediyeye de burun kıvırmamak lazım. sonuçta direk olarak çekme şansınız olmasa da, ticaret yaparken kullanacağınız komisyon ücretleri de cebinizden çıkıyor.

    anketi dikkatle doldurmanızı tavsiye ederim, sonuçta en son bizi etkileyecek unsurlar.

    hoş olmayan, ama onlar açısından bakıldığında en mantıklı olan yanı telegram, facebook, twitter gibi sosyal medya mecralarındaki adreslerini takip etme zorunluluğu. ama dediğim gibi adamların gözünden bakınca mantıklı geliyor.

    borsa sanırım şubat ayında faliyete geçecek, önden müşteri topluyorlar. referans sistemi güncel borsalardaki gibi bunlarda da mevcut.

    ben kayıt yaptırmakta bir problem görmedim. yukardaki bir arkadaşın referans linkiyle üye oldum. sizde olmak isterseniz...

    referanssız link
    referanslı link
  • daha samimi olarak;

    kayıt olmak isteyenlere özelden ref’li link yollayıp ilgisi olmayanların zamanını yemeyeceğim.
  • referans linki veren çıksın. kasıyor.

    bir de entel entel eminönü'ndeki baklava izdihamına laf giydirmeleri yok mu...

    bu dilenciler, 500 dolarlık fee oluşacak kadar trade yapacaklar sanki? :)
  • bende buraya saldım referans linkimi arkadaşlar yardımcı olmak ve katılmak isteyen varsa

    upcoin.com/?ıd=d5a9e78e
hesabın var mı? giriş yap