• eski espor oyuncusu şükrü "lelouch" şentürk'ün yeni nicki. aynı zamanda bu nickle twitch'de yayınlar yapıyor.

    kişisel yorumum:

    eski bir twitch takipçisi olarak son 1 senedir fazla twitch izleyemediğimi fark ettim. bunun sebebi sanırım yaşımın ilerlemesiyle oyun oynayan birilerini izlemekten eskisi kadar zevk alamamam. bu sebepten olmalı ki artık sevdiğim twitch yayıncılarını youtube'de sadece herhangi bir konuda sohbet muhabbet yaparlarken izliyorum. oyun izlemiyorum yani. her neyse, şükrü bey'in genelde sohbet üzerine kurulu irl yayınları benim için biçilmiş kaftan. kafa dinleyeceklere tavsiyemdir.
  • yeni çıkan oyunları beğenip severse tüm hikayesiyle, ortalama üstü yayıncılarda ilk bitiren yayıncı olur kendisi. böyle oyunlar dışında arkadaşlarının yayınlarına discord’la katılır. bazen o yayınlarda sadece chatte takılır gider.

    sürekli olarak oynadığı bir oyun yoktur.

    ama rdr2 yi bitir artık şükrü seninle buraya kadar geldik seninle bitirelim şu oyunu

    edit: bu entryi girdikten birkaç saat sonra yayın açtı ve yan görevlerin çoğunluğunu yaptığı için kaldığı yerden devam edip sadece main story rushladı. 9 saatlik bir yayın sonucunda rdr2’yi bitirmiş oldu. mezar ziyareti de muhteşemdi.

    mükemmel oyun seninle daha da mükemmel hale geldi. teşekkürler şükrü eline sağlık seviliyorsun
  • henüz daha yeni izlemeye başladım, ilk izlenimim ferit'in daha sakin,oturaklı hali.sürekli bir ağırlığı var , yayından sonra arkadaşları toplayıp meyhaneye rakı içmeye dert dinlemeye gidecek gibi geliyor. birde şöyle bir gerçek var kankaları sayesinde bu kadar izlenme sayısına ulaştı(ferit ve diğer tayfaları), eğer twicth camiasına tek başına girseydi bu kadar izlenmeyi rüyasında görürdü ancak, gerçi rüyasında bile göremezdi çünkü yayıncılık yapmazdı kanaatindeyim.

    sakin oturaklı pek fazla beklentiye girmemek lazım boş beleş zamanınız varsa izleyebilirsiniz, fazla izlerseniz psikolojiniz bozulabilir.kendine yapılan şakaları kaldırabilecek seviyede birisi. çok çok fazla yükseleceğini sanmıyorum çünkü bazı yayıncılar gibi dangalaklık yapmıyor pek.
  • gece yayini izlerken kapatir herhalde diyip uyumustum. oglen 2’de uyandim ve halen yayindaydi.
    ps: twitch de yer alan favori yayincim.
  • duygusuz ve dünyayı umursayan bir profil canlanıyor kendisini izlediğimde. ama bu adam bile oyunlarda veya chat kısmındaki yorumlara tilt oluyorsa kimse ben tilt olmuyorum, olmam diye kendisini kandırmamalı. kendisiyle ilgili en büyük gözlemim ise realist bir yapıda olması. ve bunu iyi bir şekilde insanlara ifade edebiliyor. bu yüzden bir fark yaratıyor yayıncı arkadaşlarına göre.
  • ismi şükrü. twitch yayıncısı. kaliteli ve başarılı. yapmış olduğu yaratıcı ve müzikal küfürlerle seyirciyi hipnoz eder. dişleri yok gibi gözükür ama dişleri vardır.
  • bosslayftan dolayı bildiğim ancak noobstar jüriliği ile tanıma fırsatı bulup yayınlarını izlemeye başladığım twitch yayıncısı. e spor zamanlarından, koçluğundan tanıdığımı yazmayı isterdim ama daha yeni tanıdım.

    sanırım erkek olsaymışım şükrü olurmuşum. adamla kafamız aynı çalışıyor. kendi yıkıklığımı görüyorum resmen ve "ulan aynı ben" dedikçe yıkıklığım daha da yüzüme vuruyor * şaka bir tarafa yayınlarını zevkle izlediğim bir yayıncı özellikle de geceleri just chating yayınını dinlerken uyumayı severim, güzel uyuluyor valla. oyunlarını izlemek de keyifli oluyor. her daim iyi yayınlar diliyorum efenim.

    edit : ulan yeter sal artık şu dota'yı! 24 saat kesintisiz oynadın, dedim artık bıkar. yok, adam bıkmıyor.

    edit 2 : telefonuma auto chess indirdim mutlusundur umarım. kesin şimdi de tutar oyunu bırakırsın.

    edit : bugün de birinin kismetini açtik çok sükür.
  • bu arkadaşı izlemesi çok keyifsiz
  • kendisi o kadar her şeyi siklemez ki, şükrü'ye özel bir meme vardır. ''şükrü yine siklemedi'' aşırı sakin ve entellektüel birisi şükrü. en azından izlediğim kadarıyla öyle. çatinde bol bol meme yapılır. özellikle kendisini izleme sebebim diyebileceğim bir zırdeli olan troll'ü var. adı da ''mavituna'' kendisi her gün gelip , şükrü'nün inkar etmesine rağmen şükrü ile çocukluk anılarını anlatır. erkek olmasına rağmen şükrü ile aşk hikayeleri yazar. hergün çate farklı farklı yarrak resimleri atar. twitch türkiye'de ne kadar deli varsa şükrü'nün çatindedir bu kişiler.
  • friendsin en sevdiği dizi olduğunu öğrendim, artık şükrüyü daha çok seviyorum
hesabın var mı? giriş yap