• ahmet arslan, wikipedia'nın erişime tekrar açılması için wikipedia tarafından bir adım atılmadığını ifade etmiş. bkz

    2018 yılında, internette gönüllülük esası ile bilgi hizmeti veren bir sitenin kapatılması bir rezalettir. wikipedia'daki siyah bandı her gördüğümde gerçekten de çok canım yanıyor. uluslararası platformlarda rezil olmaktan gerçekten bıktım.
  • türkiye'nin yaptığı tam olarak kafasını kuma gömmek. halbuki açık olsa belki bu ülkedeki vatandaşlar, yanlış olan bilgileri düzeltecek.
  • düne kadar kıçı kırık romanya'nın bile bizden daha fazla wikipedia sayfası var diye üzülürdüm. binaenaleyh oturup türkçe wikipedia'ya bir çok sayfa kazandırmaya bile çalıştım. fakat şimdi bakıyorsunuz ki kocaman 80 milyonluk ülke, içindeki bilgilerin bir kısmının yanlış olduğunu düşünmek suretiyle kocaman wikipedia'yı engelliyor.

    elinizi vicdanınıza koyun ak partililer, bir bilgi kaynağının engellenmesi ne zamandan beri hoşunuza gider oldu. bu hem büyük bir skandal hem de türkiye için ufak çaplı bir krizdir. sırf bu olay bile ülkemizin nasıl bi mantıkla yönetildiğini ve üstüne üstlük bu zihniyetin en ufak bir gelişim çabası içerisine girme gayreti içerisinde bile olmadığının açık bir örneğidir.

    bu yanlıştan umarım en kısa zamanda dönülür demek isterdim fakat geçen aylar gösteriyor ki bu yanlıştan kolay kolay dönülmeyecek.
hesabın var mı? giriş yap