• yabancı değilim fakat psikanalizle ilgilendiğim için her şeye istemsizce mana vermeye çalışıyorum ve ben de güreşteki hareketlerden, dokunmalardan, saldırı biçiminden ve içindeki enerjinin salınmasından bu çıkarımı kendimce yaptım.
    bilinçaltında bulunan cinsel arzuların yüceltme yoluyla başka bir alana kanalize edilmesi olabilir yağlı güreş. tabii öyle bir etiket koymuyorum, sadece varsayım, ama bu da bir bakış açısı. savunma mekanizmalarından yüceltme, kişinin içinde bulunduğu toplum tarafından kabul görmeyen arzularının başka şekilde meşru kılınarak ortaya çıkmasıdır. örneğin; vücudunu sergilemek isteyen birisi sokakta vs istediği şekilde dolaşamayacağı için bu enerjisini mesleğe dönüştürür ve model olur, manken olur.
  • bu kültürel bir yanlış anlaşılma ve göz yanılmasından oluşuyor. ama modern güreşteki hareketlerde, homoerotik olabilir. yıldızlarla buluşma programının bir bölümünde, güreş geçmiş olan neil degrasse tyson, "güreşte erkekler ilgi duyduğunu keşfetmediysen, bir daha böyle hislerin olmaz" tarzı bir söz söylemişti. antik veya modern olsun, güreş tensel tamasın en fazla olduğu spordur.
  • kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum ama, antik yunan saray sporundan tam me bekliyoruz gençler?

    bi deyin hele.
  • (bkz: tricky one that is indeed young padawan)

    neden homoerotik olmak zorunda olsun, direk erotik olsa olmuyor mu?
    misal kadınların çamur güreşinin hedef kitlesi lezbiyenler mi?
    qed
  • çok sert bir biçimde karşı çıkmak için geldim ama kahkahalar atarak kabul etmek zorunda kaldım. şu içerden yakalama olayı olmasa çok şey değil de işte...
    eskiden akla bile gelmedi ki bunlar. nereden bilsinler yiğitlik gösterisi olarak düşünülen şeyin ilerde hiç de delikanlıca gözükmeyeceğini?
    yine de sahip çıkmalı korunup kollanmalı. ata sporu canımız bizim.
  • (bkz: homoerotik)
  • yağlı güreşte rakibin arka kasnağından elini sokup götünü parmaklama zevkini bilmeyen cahil suserların bulunduğu iddaa.

    onlar yapınca***** oh ne ala, biz yapınca homoerotik.

    aynen!
  • birazcık dışarıdan bakınca doğru olduğunu görülebilen olay, şimdi tarihi/kültürel boyutu kenara bırakarak bakalım;
    -üstsüz vücut+deri pantolon
    -vücutları yağlamak
    -fisting*
    e bunlar bildiğin gay pornosu materyali?
  • valla buna homoerotik diyorsak hali ile ilk atina devletleri zamanindaki olimpiyat oyunlarina bildigin gay pride dememiz lazim gelir. en azindan bizimkilerde kispey altinda gote parmak var atina da bildigin dal tassak oyunlara katiliyorlar ve kadinlarin izlemesi de yasak artik sen dusun.
hesabın var mı? giriş yap