• güzel bir elektroakustik gitar olmasına rağmen yamaha'ların genel sorunları bu modelde de mevcut. klavyesinin sert olması, genelde yılda bir sap ayarı istemesi gibi. ayrıca mevcut tellerinin de en azından elixir marka tel takımı ile değiştirilmesi de gitar için sevaptır. ses holünün etrafındaki süslü çıkıntı ritm atarken tırnakların çarpmasına neden olsa da ve gitarın tüm kenarlarından geçen beyaz renk gitarı biraz avam yapsa da yine de paranın karşılığını verir. türkiye'de satılan modeller genelde endonezyalıdır ama genel kalite ve özellikle ses kalitesi açısından da çok iyidir. dahili tuner ı vardır.
  • bir süre arkadaşımın apx 700 gitarını kullandıktan sonra, boyutları birebir nasıl olsa diyerekten ikinci nesil bir apx 500 aldım. bir hafta oldu ancak elim daha gitara alışamadı, hayırdır inşalllah.
  • yukarıda da bahsedilmiş ama ben yine de yazayım, klavyesi çok sert geçişlerde sorun yaşamasanız da bir noktadan sonra parmaklarınızda acı hissediyorsunuz.

    https://www.google.com.tr/…#imgrc=jduihqhymn00cm%3a

    tip, şemal aynen bu.

    laf-ı kelam ben pek ısınamadım.
  • ileride kendisinden bir adet edinmeyi planladığım elektro akustik gitar
  • kasası thinline ve cutaway olmasından ötürü çıplak sesi biraz zayıf ve pesler donuk. daha çok elektro kısmını kullanacaklar için tasarlanmış. piezo manyetik de doğal harmonikleri veremediği için ben pek sevemedim.
hesabın var mı? giriş yap