• ben bu gruba cinsiyet farkiyla dahil olamiyorum. yalniz sozlukte bizden pek hazzetmeyen birileri yillar once yukseleni kova olan terazi burcu insani basligini kosarak uzaklasmak basligina yonlendirmis.
  • ona 'en özgün terazi burcu kadını' denilir. terazi ve kova kombinasyonu sayesinde ikna gücüne idealizm eklenir. kendini politikaya, felsefeye veya yabancı dillere verebilir. özgün fikirleri olduğu için sanatçı olabilir. uyumlu ve üretken terazi tarafı, kova burcunun öngörülmeyen veya fanatik tarafını bastırır ve dizginler.

    inatçılığını kalıcı ideallerine ayırır. sevgi ve huzur dolu bir gelecek kurmaya karar verir. çok sevimli kadındır. aklı vücudunun ötesine geçer. duygusal menfaate karşılık verir fakat bunu son derece isteksiz yapar. ateşli bir sevgiliden daha cesurdur çünkü ilgi alanları oldukça entelektüeldir.

    insancıl, üretken ve bencil olmayan birini tercih eder. bunun yanı sıra peşinden koşulmasına da müsade eder. sadık ve zarif olmayı arzular. çalışmaları, idealizm hassasiyetle birleştirir ve bu da onu azmiyle birlikte ruhsal uyuma ulaştırabilir.
hesabın var mı? giriş yap