zeynep bastık'çılar sözlükten şutlansın kampanyası
-
desteklediğim kampanya.. hatta bana kalırsa (bkz: pınar boykotu)na benzerini oluşturalım.. inanın kadından nefret ettim. twitter'da filan mı örgütlensek..
şunca yıllık "sörf" hayatımda çok az insana bu kadar negatif tepki duydum*
*adli suçlar ve suçlular hariç tutarak yazıyorum..onlar elbette listenin en üstünde.
edit: "zeynep bastik başlı" yazınca çıkanlar
(bkz: zeynep bastik basliklari)
(bkz: zeynep bastik basliklarindan gina gelmesi)
(bkz: zeynep bastik basligi acma fiyat listesi)
bunlarda "zeynep bastik" yazınca çıkanlar
(bkz: zeynep bastikin turk muzigine cag atlatmasi)
(bkz: zeynep bastikin sertab erenerin yerini almasi)
bu da benim yorumum pr'ınızı s*kim. ha bu bi öç alma ise de zeynep hanım ve avukat/avukatları bu duruma el atsın.. malum sözlük mod'ları kutsal uykuda.. ha bu durumu da ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirecek yazarlara da güzel özlü sözlerim var..evladiyelik!
edit: daha güzel bir zeynep bastik derlemesi için, lütfen bkz: (#107331518) -
katıldığım kampanya eski sözlüğü özleyenlerdeniz .
ne gündem ,ne piyasa , ne bilgi içerikli birşey yazılmıyor artık ve şuna eminim modlar da okuyorsa eğer tık sayısı da bu sekilde düşüyor kaliteden dolayı ,
bu da haliyle maddi kayıp demek eğer ticari kaygı varsa ,
bu başlık vasıtasıyla tüm bu tarz başlık açanlara da türevlerine de uyarı gelsin.
edit : gelen mesajlara istinaden ajanslar bu sekilde gündem yaratmak için çok cüzi rakamlara yazar olanlarla aksiyon alıyorlar ve bu da sözlük formatını bu hale getiriyor . -
+1’imle destek verdiğim kumpanya şeysi
(bkz: hafakanlar basmak) -
bastık soyadını baydık olarak değiştirsin artık.
sonuna kadar desteklediğim kampanyadır. bastık pr'cılarını veya ergen ekibini ekşiden çek. -
sözlükte reklam amaçlı çalışan yazar çok.
bi tesbit edelim de temizleyelim... -
artık boku çıktığı için olması gereken kampanyadır.
-
hele şükür birileri ortaya çıktı. hep destek tam destek.
-
entry başına 10 lira'cı aç köpek sürüsünü sözlükten siktir etmeye yarayacak, tam destek verilmesi elzem olan faydalı kampanyadır.
-
desteklediğim kampanyadır.
(bkz: yeter ulan yeter) -
engelle engelle nereye kadar.. 15 tl'ye konu açıp mesajı silip konuyu bırakıp gidiyorlar. dh ölücüleri gibi yüzlerce hesap açıp beklemede olan hesaplar var.. biri gitse diğeri geliyor..