• 12 milyon tl kaybedene zerre kadar üzülmem.
    100 tl, 1000 tl kaybedene ciddi ciddi üzülürüm.
  • kiminin dogecoin'e basacak 12 milyonu var, kimininse 20 milyonu var. evet bir bende yok bu para denen şey.
  • doge'nin ve bir sürü shitcoin'in sloganı to the moon olduğundan arkadaş paraları alıp jeff bezos ile birlikte uzaya giderse efsane olur.
  • (bkz: easy come easy go)

    ben bu kadar ciddi miktarları bu kadar temelsiz işlere yatıranlardaki rasyonaliteyi çok merak ediyorum.

    planlı bir iş gibi, muhtemelen yurtdışına kaçışı da planlamıştır. yakalansa bile artık il emniyet müdürlüğü elon musk'la mücadele timi dogelerin peşine düşer mi bilinmez...

    kadın anlatıyor ciddi ciddi ponzi tanımı yapıyor. bir de anlatıyor 20 günde ana para, kalan 20 gün iki katı diye...bir filtreden geçirmek lazım.

    "...daha fazla yatırdık sistem hata vermeye başladı yavaş yavaş"
    neyse bir şey demiyorum.
  • bu coin dolandırıcılığında inanılmaz paralar dönüyor. normalde 200 bin- 300 bin dolandırılan insanlar bile bazen ana haberlere çıkarken şuradaki tutara bak 1 milyar liradan bahsediliyor. adam parayla döviz alsa vs. grafikleri kısa süreliğine dahi olsa oynatır öyle bir para.

    bu para öyle bir para ki aylarca tüm tv kanallarında yer verilen, cebimize sms gelen bizbize yeteriz kampanyasında toplanan para 2 buçuk milyar kadardı. e bizim halk yardımseverdir bunu da gözönüne alırsak 80 milyon insandan aylarca sürede toplanan paranın yarısı kadar bir parayı bir anda hacılamaktan bahsediyoruz ki açıkçası paranın büyüklüğünü düşündükçe haberin fake olma olasılığını düşünmeye başladım. çünkü çok çılgın bir para bu.
  • ya kardeşim abuk subuk bir yere 4 milyon lira nasıl yatırabiliyorsunuz? ufak tefek rakamları anlarım, "5 lira atalım ya tutarsa" der girersin gelirse gelir giderse gider, üzülmezsin. zaten kripto'da kaybettiğinizde koymayacak kadar para ile yatırım yapın derler.
  • bence iyi olmus. bunca parayi dogecoin'e yatiriyorsan zaten o parayi kullanmayi bilmiyorsun demektir. burada batirmazsin orada batirirsin. bu kadar safsan zaten o para senden cikacaktir.
  • yüzde yüz kazanacağı vadedilmiş.

    bence bunu normal karşılayıp kabul ettiyseniz siz de turgut v'yi dolandırmak istemişsiniz.

    bana birisi kendisini zarara uğratacak bir şey teklif ederse ben kabul etmem. çünkü ya çok saftır ya o paraya çok muhtaçtır ya da beni dolandıracaktır.

    çok safsa ben onu dolandırmış olurum, çok muhtaçsa onun acziyetini fırsata çevirmiş olurum, dolandırıcıysa zaten vermem.
  • herhangi bir coin'e yatirabilecek, kenarda duran 12 milyon tl paran var,
    birisi gelip 'bunun ikiye katlayabiliriz' diyor, inaniyorsun.

    bana garip gelen bu iste. neresinden tutsan anlayamiyorum.

    edit: valla bak, hakaret etmek istemiyorum ama bu nedir abi?
  • bu tarz vurgunlara saygı duyuyorum. bu adamlar cezalandırılmak yerine devlet tarafından okullara öğretmen olarak atanmalı. ciddi söylüyorum daha çok şey öğretirler. çaldığı paraların da %3 gibi bir kısmı komisyon ve ödül olarak adamda bırakılmalı, kalanı ise sahiplerine geri dağıtılmalı.

    2021 yılında hala bulgar,rus kadınlara uçak parası gönderen adamlar var ya internetten tanışıp. tinder'dan bir tane fake kadın profili açıp dolandıramayacağınız adam yok.
hesabın var mı? giriş yap