• ya kardeş bu muhabbetler 10 sene önce falan bitti. yeter ya;

    * komprador burjuvazi.
    * jakoben bik bik sik sik.
    * askeri vesayet.
    * kemalizm hede hödö.

    memleketin anası sikildi yeterince. buradan daha ekmek çıkmaz size.

    "50-60 entry'li yeni model trollerimiz gelmiştir"
  • antimilliyetçi cahil beyanı.

    liberal görünümlü yobazların, dinci sapık yobazların ve pkk sempatizanı, emperyalist kuklası sözde solcuların her yıl, her 10 kasım'da kıskançlıktan, aşağılık kompleksinden çatır çatır çatlamalarını zevkle izliyorum.

    bu gerizekalılar türkiye'nin en büyük değerini alay konusu yapmaya çalışarak ne elde etmeye çalışıyorlar anlamıyorum. bir deneseler keşke abd'de kurucu babalarla, fransa'da napoléon'la veya 1789 devrimi aktörleriyle, rusya'da çarlarla veya çarlığı yıkan bolşeviklerle ilgili böyle konuşmayı, bakalım kaç parçaya bölüyorlar bunları. her milletin dokunulmaz değerleri, önderleri, yol göstericileri vardır.

    bizim ulu önderimiz, paramparça edilmiş, lime lime edilmiş, yok olmuş bir devleti ve milletini ayağa kaldıran, dönemin tüm süper güçlerini geri püskürten, bu muhteşem savaştan sonra bir o kadar başarılı bir diplomasiyle bize bu vattanı ve, üç beş tanesi hariç, gelip geçen gerici ve abd kuklası hükümetlere, ihya ettikleri ve hortlattıkları terör örgütlerine, emperyalistlerin tüm çabalarına rağmen sarsılmayan cumhuriyeti armağan eden mustafa kemal atatürk'tür.

    çatlasanız da, patlasanız da, aşağılık kompleksinden, batı veya suudi yalayıcılığından, karaktersizlikten ölseniz de bunu değiştiremezsiniz.
  • (bkz: engelle)
  • (bkz: engelle butonu) tık
  • troll başlığı olmak ile birlikte tamamen yanlış değildir. atatürk kalite ve zekâ olarak türk milletinin her kesminin çok üstündedir, sadece muhafazakarların değil. geneli çöp olan türk milletinin, onun elitliğine ve kültürüne yetişmek için çabalamak yerine, oturduğu yerden gözyaşı dökmesini kendi başına üzerine gözyaşı dökülmesi gereken bir konu olarak görüyorum.
hesabın var mı? giriş yap