• böyle bir şey yok. neden yok? bence olmalı. her sabah uyandığımda ilk buraya giriyorsam ilk sizin bayramınızı kutlarım.

    bayramınız kutlu olsun sözlük.
    büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. ayrıca iban gönderen ilk üç öğrenci kardeşime* küçük bir bayram harçlığı göndereceğim, lütfen yalnızca gerçekten ihtiyacı olanlar göndersin.

    nice bayramlara.

    edit: mesaj kutumun hiç bu kadar dolduğunu hatırlamıyorum.*
    harçlık vermek isteyen hayırsever arkadaşlar varsa aracı olabilirim. onlar da yeşillendirsin lütfen.

    edit 2: mesaj kutum çöktü, cevap veremediğim arkadaşlardan özür dilerim, çok duygulandırdınız. gerçekten şöyle hep beraber kucaklaşmaya ihtiyacımız varmış. harçlık bekleyen çok arkadaş var ve maalesef harçlık verebileceğini söyleyen yazar sayısı yalnızca 2. akşam aldığım ibanları bana gelme sıralarıyla ve mesajların ekran görüntüleriyle birlikte hayırsever arkadaşlara yönlendireceğim. belki o zamana kadar yeni hayırseverler de eklenir. tekrar iyi bayramlar. seviyorum hepinizi.

    edit 3: arkadaşlar kampanyamız sonlanmıştır çünkü çok fazla talep birikti ve harçlık gönüllüsü hayırseverlerimiz çok fazla değiller. 5-6 kişilik bir hayırsever grubu çıktı bilgisayara geçtiğimde nick'lerini tek tek paylaşmak istiyorum. çok güzel işler yaptılar çünkü, kendilerine teşekkürü borç bilirim. elimizdeki ihtiyaç sahibi öğrenci ve işsiz arkadaşları tek tek paylaştırabilmem için 20-30 lira harçlık vermeyi sorun etmeyecek hayırsever arkadaşlar yeşillendirmeye devam edebilir.

    edit 4: hayırseverlerimiz nick'lerini paylaşmamı istemedi, çok iyi insanlar gerçekten, allah hepsinden razı olsun. yaklaşık 30 gence harçlık yollandı. ihtiyaçları giderildi. güzel bir bayram oluyor. :)

    hâlâ harçlık sırasında bekleyen arkadaşlar var, pamuk ellerini cebine atabilecek yazar arkadaşlara duyurulur.
  • nice böyle güzel günlere, bayramlara hep birlikte merhaba demek dileğiyle.

    iyi bayramlar ekşi ailem.
  • nice bayramlar görmeniz dileğiyle sözlük ahalisi.
  • iyi bayramlar.
  • cümlemizin bayramı mübarek olsun ahâli
  • hayırlı bayramlar efendim.

    bayramı gurbette yalnız kutlayanlardanım, daha doğrusu kutluyor olacağım. sevdiklerinizle beraber olmanın bilinciyle bir kat daha mutlulukla kutlamanızı rica edeceğim sayın ekşi ahalisi. sevgiler, saygılar.*

    edit: bir sürü güzel mesaj aldım, çok teşekkür ediyorum tüm güzel dileklerinize, dilerim herkes sevdiği insanlarla beraber güzel günler geçirsin.
  • hayırlı bayramlar arkadaşlar
  • hayırlı bayralar.
    her şey gönlünüzce olsun...
  • an itibariyle katıldığım bayramlaşmadır. herkese selamlar
  • yalnız geçirdiğim bi bayramda daha yanımda olmak isteyen ekşiciler yeşillendirsin.geçen bayram çok güzel yeşiller aldım.gerçekten bi aile
hesabın var mı? giriş yap