• iyi parti genel başkanının star tv'ye çıkamaması ile alakası olmayan durumdur.
    iyi parti genel başkanının star tv'ye çıkamadığı düzenin değişmesi için millet ittifakı oluşturuldu, ikinci turda da muharrem ince'nin seçilmesini istiyoruz.

    chp genel başkanının star tv'ye çıkması, onu veya chp'yi suçlu bir hale getirmiyor. bu düzen değişsin diye 2.turda muharrem ince için çaba göstermekten başka çaremiz yok.
  • medyanın akşener'i görmezden geldiği yayınlardan bir tanesi. aday olmadığı halde kılıçdaroğlu bile daha çok çıktı ekrana bu süreçte. işin enteresanı ülkenin muhalifi de sadece kendisine boykot uygulandığında ses çıkarıyor.
  • akp'nin stratejik hamlesi olarak gorulebilir bu durum. baktilar ince konustukca akp oy kaybediyor. kilicdaroglunu konusturup koseye sikistirarak bir kismini geri alabilir miyiz denemesi yapacaklar galiba.
  • teröre karşı olduğunu söyleyecek, mücadele edeceklerini söyleyecek ama biz inanmayacağız çünkü ağzından böyle çıksa da arka planda hep fingirdeşmeye devam edecekler. teröriste sahip çıkan da onunla aynı suça ortaktır.
  • akp'nin maşası kılıçdaroğlu'nun onca güzel şeyin içine edeceği yayındır. muharrem ince benim gibi sağ görüşlü insanların oyunu toplamaya başladığı sıralarda rte'nin talimatıyla programa çağrılmıştır.
    bunun yakışanı temel karamollaoğlu'nun veya meral akşener'in çağrılmasıydı.
    tanım: muharrem ince'nin ciddi manada oy kaybedeceği yayın.
  • tam bir siyaset özürlüyüm. 4 haziranda muharrem ince star tv'ye çıkmışken neden bu adam yayına çıkar ki c.b. adayı değilken. sevemedim bu adamı nedense.
  • çok manidardır. bakın cb adayı meral akşener'i çıkarmıyorlar, kemal kılıçdaroğlu'nu, 18*'te canlı yayına alıyorlar. erdoğan'a cephane sağlasın diye sanırım.

    https://twitter.com/…air/status/1006503036292947968
hesabın var mı? giriş yap